Fjärde advent


Det är inte många bilder vi har med oss alla tre!
Efter en combatrelease i Angered som gått helt ok tillsammans med goa Towe, drog vår lilla familj till Liseberg för en sväng tillsammans med Monica och Tomas. Mycket folk men mysigt att flanera runt bland försäljningsbodar, lyckohjul och vackra belysningar. Brända mandlar har blivit en tradition trots att de tar hutlöst betalt.


(Varma å goa!)


Kanske för att det var söndag, för att vädret fram tills nu varit så dåligt (läs regnigt och stormigt), kanske faktiskt som det brukar, men det var bra mycket folk! Vi hade ren tur som fann en parkering direkt medan farföräldrarna fick snurra ett tag för att sedan ställa sig längre bort (och billigare).
Över nollstrecket på Celsiusskalan men kändes bra kallare (som vanligt här nere) så det var nästan så man avundades Lilltjejen som låg ordentligt nedpackad i vagnen!


(Också varm å go!)

Nu är det snart dags för sängen och därefter en ny arbetsvecka. När den är avklarad är det ju jul! Inte klokt. Ska dock bli väldigt skönt att vara ledig alla mellandagar utom en. På torsdagen lastar vi in klapparna och avkomman i Saabis och åker till Stockholm där vi stannar över nyår, så det blir en andra julafton i huvudstaden!


(Nappinventering. Notera den saliga röran på alla ytor!)Kommentarer
Postat av: Anna

Röra? Då har du inte sett Wikströmska villan. ;o)

2011-12-19 @ 06:55:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0