BC 50!


Tyckte jag var ute i god tid för att hinna från Torslanda till Kållered men vägbygget innan Angeredsbron, samt påfarten till E6:an medförde att jag med andan i halsen störtade in på anläggningen för ett turboombyte! Hann knappt ens bli nervös för ovanlighetens skull! Jag körde de fyra sista låtarna utan grova missar - tjohoo! Som vanligt har koreografin och låtarna vuxit allt eftersom, men låt åtta vete tusan om jag någonsin kommer att gilla. Tycker inte det är något vidare go i den till skillnad mot låt nummer fem. Scooter slår aldrig fel och remixen av Madonnas "Frozen" gillas också skarpt!

(Hohoho!)

Nu är det uppehåll i instruerande för min del ända till vecka två när vi är tillbaka från Sälen! Känns bra att ha fått köra igenom passet två gånger i alla fall, men lär väl glömma hälften tills det är dags igen.

När jag rattade hemåt regnade det, något man börjar vänja sig vid nu. Det är så illa att man faktiskt gladdes åt snögloppet som kom ju närmare hemmet jag kom. Slask är bättre än inget! Jag är så avundsjuk på de norröver som har massa vit härlig snö att lysa upp tillvaron med!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0