Pulat lite


Är man lat om man inte städat bakom en byrå sedan man placerade den där vid inflyttning? Eller bara skrämmande?Det är damm på väggen!
Det är bara att inse och acceptera att vårt matbord konstant kommer att ha minst två laptops under de kommande åren. Med laptops hänger laddare med transformator modell större. Dessa sladdar har slingrat sig likt snubbelormar över golvet från närmaste vägguttag till matbordet som stått centrerat intill ön. Då vi ofta haft fler än två datorer också, har en sådan där gigantisk skarvsladd med ett gäng extra uttag fått göra datorsladdarna sällskap på golvet. Ganska tröttsamt att ha dom där, framför allt när lilltjejen finner stort nöje att pilla på allt vad sladdar, skarvdosor och transformatorer heter. Barnavårdsstyrelsen (finns säkert en sådan) hade gått i taket om de sett det. (Kanske inte värt att nämna att det framför allt är jag själv som tröttnat på att snubbla framför oron för en elektrifierad avkomma som föranlett detta initiativ?) 
Matbordet och byrån har fått byta plats och har nu genererat ett gediget men betydligt mer svåråtkomligt sladdnäste och golvet är fritt! Halleluja!


Kanske inte jättesnyggt, lite trångt i passagen förbi byrån till höger och att ta sig in och ur hälften av stolarna, men vi behöver ju de facto bara två. Heh. Får väl se hur det känns och funkar och vad Oo tycker. Alltid kul med lite förändring om inte annat. När jag växte upp hade jag dille på att möblera om i mitt rum. För att inte tala om hur många gånger jag bytte rum! Pappa flyttade sitt kontor för att ge plats för mina flyttambitioner. Fyra olika rum hade jag innan jag slog mig till ro i det största och bästa sedan systeryster flyttade ut. Det var verkligen lyxigt när jag nu tänker tillbaka på det.
Undrar om min lunchpalt är varmkokad nu?

Kommentarer
Postat av: Stefan

Ser väl riktigt ordningsamt ut, men var skall Ronja sitta?

Ser att hennes stol står på min plats nu ju?? :)

2011-08-17 @ 13:00:09
Postat av: Anna

Snyggt! Jag hade också flyttmani när jag bodde hemma. Det var såå roligt att flytta runt allt. Tänk, det funkar inte lika bra här hemma. Tvn på väggen sätter stopp på de flesta tokiga förslag. ;o) Men barnrummen kan få sig en omgång ibland...

2011-08-17 @ 13:10:49
Postat av: Linda

Stefan: Hon får väl sitta i ditt knä då! :o)



Anna: Mm, tv-hörnan hos oss lämnar inte mycket utrymme för variation heller. Vi får nöja oss med det lilla som går! ;o)

2011-08-17 @ 16:02:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0