Najs


Oos fixarflow tog fart där igen innan lunchtid med röj i tvättstugan, dammtorkning och dammsugning av ytor vi inte rört sedan vi flyttade in. Det höll på att barka iväg på alla möjliga stickspår men han behöll fokus rätt bra ändå, kanske för att en ombyggnad av köksön faktiskt inte var möjlig just nu eller inköp av braiga nya datorer för Diablo III förrän spelet de facto släppts.

(Liten och ännu mindre)

När Noel med bihang kommit drog vi allihopa till Maxi för inköp till grillmiddag. Vad det skulle bli beslutades på plats efter lite bläddranden i diverse kokböcker med grilltema. Vi köpte Per Mobergs grillbok och valde "Farish kebab med tsatsiki" samt coleslaw. Dessutom blev det ädelostfyllda färska champinjoner, färskpotatis, fyllda paprikor och en specialgrej Andreas smakat i form av krustader med minst sagt intressant fyllning: En bananskiva och ädelost! Det lät rätt mysko men var grymt gott!
Till efterrätt blev det en nostalgitripp i form av chokladfyllda bananer! Så enkelt och så gott!

(Ser ut som vi bara käkar folie!)


(Mumma!!)


(Farbror Andy!)



Som avslut plockades ett gammalt frågespel fram ur garderoben - "Insikt". En gång tror jag det spelats sedan dess inköp där i slutet på 90-talet av frågorna att döma, men det var rätt ok faktiskt i och med att man skulle tippa om frågesvararen kunde frågan eller inte.

(Full tilltro!)

Nu ska det bli skönt att krypa till kojs! Imorgon är sista dagen innan det är dags att börja jobba igen. Eller ja, egentligen ska jag ju jobba imorgon också! Får se hur många deltagare det blir denna vecka.



Kommentarer
Postat av: Anna

Gott med folie. ;o)

2011-08-07 @ 14:34:27
Postat av: Linda till Anna

Mineraler och sånt! ;o)

2011-08-07 @ 16:45:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0