Jahapp?


Okej, vi är inte riktigt riktiga. Fyra laptops när jag nu fått ut en från jobbet! Var sin jobbdator och var sin privat. Jösses så knäppt! Jag kommer att gå upp till halvtid i september innan jag så i oktober går på för fullt, men tack vare laptopen kan jag lägga de fyra extra timmarna närhelst jag vill under veckan. Grymt bra! Nu har jag ju chansen att förbereda mig mera inför kommande uppdraget vilket lär behövas! Fick en form av "checklista" i mailboxen från överlämnaren på sådant jag ska behärska. Listan var lååång och rena grekiskan! Som tur var hade han förberett mig och påminde vid min antagligen lätt oroliga min att det skulle tas bit för bit.
Denna dag har det varit fullt upp med utbildning då jag kört igång ett nytt kursblock som löper kommande två veckor.

Phuu! Det snackas om pms-besvär i form av humörsvängningar och svullna kroppsdelar, men klimakteriesvettningar då? Vaknar på natten och svettas som en liten gris och de 22,6 grader i vår lilla utbildningsbunker jag vanligtvis skulle finna behagliga fick mig att oroligt undra över svettfläck under brösten!

Apropå natten så vaknade jag denna morgon med tårarna trillande. Minns ej drömmen nu annat än att jag grät som en vansinnig. När jag gråter i mina drömmar är det inga sobra små snyftningar med en ensam tår vackert glidande nedför kinden (välj själv vilken). Nej det är hysteriska hulkanden av den typen som nästan ger en andnöd uh-uh-uh-uh-uuuh med tåreflöde likt en genomsnittlig monsun. När jag väl vaknar är det de sobra små pärlorna ner mot öronen vilket alltid förvånar mig med tanke på forsen jag så verklighetstroget lämnade tre sekunder tidigare.
Konstigt det där.

Känns som det är mycket framgent nu med jobben - alla tre då de krockar vissa dagar och ställer till det alldeles för en virrpanna som mig. Kör ju igång i Kållered igen denna vecka och så vaktjobben på Möllan jag gärna vill fortsätta med ger några fredagspass fram till december. Upptäcker att releasen i Kållered krockar med en IFK-match jag tagit på mig, så typiskt att det var just releasen också! Attan attan! Men så visste jag ju inte heller att releasen skulle hamna där när schemat för IFK lades.

(Inte så brydd)

Oo ser nån himla buskis på tv:n så jag kan inte alls koncentrera mig. Får försöka varva ner tillsammans med honom i soffan! Vår förkylda lilltjej har slocknat ovanligt tidigt. Får se hur denna natten blir.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0