Onsdag


Det var vårfint i Borås idag. De senaste varma dagarna har årstiden exploderat i spirande gräs, Vitsippor, bara ben och mjukglassar. Plockade två travelbugs ur ett så kallat "TB-hotell" (Travelbug-hotell) strax innan Borås och fick se den i särklass största cachebehållaren jag någonsin har sett. Glömde förstås kameran i Saabis, men det var en sådan där fullstor rund soptunna utställd i skogen! Hahaha! Här skulle finnas plats för bugs minsann!
Dagens övningar blev desamma som föregående. Fick syftet med det hela sammanfattat i en snygg mening vilken jag nu såklart har svårt att erinra mig. Men det var något om att medvetandegöra sina handlingar. Tror jag.

Till kvällen provade jag något nytt: Hemgjord pizza! Eller räknas det om man fuskat och köpt färdig botten? Som småbarnsförälder tycker jag att jag är ursäktad för det, men den var riktigt god faktiskt. Och med köttfärs, pastasås av tomat och chili, gorgonzolaost för mig samt ytterligare tomat och lök för Oo så blev det helmumsigt! Går helt klart att göra igen någon dag. Konstigt att jag aldrig gjort detta tidigare. Tror senaste gången var efter en hemkunskapslektion i högstadiet tror jag, då jag ville överraska mamma och pappa då de kom hem efter något de varit på. De låg utbakade och klara på sina plåtar redo att sättas i ugnen, men så ville de inte ha. Minns faktiskt inte vad jag gjorde av dom då. Har varken minne av att jag gräddade dom ändå eller slängde bort.

Spontanköpte en kjol utan att prova innan jag lämnade Borås. Att bängla in med barnvagnen bland provrummen kändes sådär, men KappAhl finns ju överallt för byte eller återlämning. Ska ju på 40-årsfest på fredag och det enda snyggare jag har är det jag hade på dopet. Såg bland annat Elins fräscha snygga kläder och kände mig lika inne som en cowboy på bankett - jag behöver uppdatera min garderob! Tänkte att jag skulle hitta något upptill hemma bland gömmorna och efter rådslag med Oo har jag ett hjälpligt alternativ. Problemet är bara att den inte är särskilt festlig utan snarare vardaglig. Kanske jag har ett släng av "varit-hemma-med-barn-och-levt-i-mysbyxor-i-fyra-månader-och-känner-därför-ett-ovanligt-behov-av-att-piffa-till-mig"-syndrom? Jag ser kanske inte fram emot festen i sig som sådan med allt vad det innebär av socialisering, men att klä upp sig något och åka iväg tillsammans med Oo och bara Oo, ingen lilltjej, gör det lite extra. Jag är lite frestad att kika efter något att ha upptill imorgon.

Just det, den kjolen var det. Och just det, precis den färgen, dvs inte svart! Hohoho! Undrar nu bara om den jag köpte verkligen var så där asymmetrisk nedtill som på bilden? Det borde den ju. Så inte bara färgen som är lite off mig, själva stilen dessutom! Den går till vristerna förresten. Glömde fota själv, så denna är från kappahl.com.

Kan inte rapportera om skicket på mina tarmar, för jag har inte skitit på hela dagen. Antar att jag har två alternativ: Det är så tömt att det inte hunnit igenom, eller så har de kommit igång igen och därför inte hunnit igenom. Men aptiten är det inget större fel på i alla fall, så jobbar nu för fullt på att fylla på igen. Om det nu var så intressant att veta.


Kommentarer
Postat av: Anna

Det där räknar jag som hemmagjord pizza. Eller var degen på rulle? Då vet jag inte om dte räknas... ;o) Vi tar halfabrikat (pulver och vatten) plus en massa gosaker på. HUR GOTT SOM HELST!!! ;O)



Riktigt fin kjol. Jag går fortfarande omkring med mysbyxor. Efter att ha varit nere under startvikt så har det vänt. Skyller på bråk med dottern som jag tröstätit för... Jaja... Kraaam!

2011-04-20 @ 22:43:26
Postat av: Linda till Anna

Ehm...på rulle, så har svårt att själv tycka det räknas Xo) Men det var gottigt! :oD



Tack, ja det är ju det som gäller här också jämt och ständigt så det ska bli lite kul att dra på en sådan "lös" kjol för ovanlighetens skull. Jag var faktiskt och sniffade under startvikten också. En magsjuka är inte bara av ondo! ;o) Kram!

2011-04-20 @ 22:57:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0