Trött i ögat







Är trött som en gnu men vill sammanfatta helgen innan jag stupar i säng. På vägen upp till 08-land blev det ett lite längre stopp i Linköping för amning, caching och glass i gamla Linköping.
Framme hos syster välkomnades vi med påskmiddag där till och med lilltjejen hade flaska serverad. Att min syster insåg varför hennes ägghalvor hade svårt att stå förstod hon först när endast ett ägg återstod. Fniss!
Mina systersöner som jag alltid tyckt vara så små såg plötsligt väldigt stora ut intill min lilltjej! Storebror tror stenhårt på påskharen så det var riktigt roligt att se hans reaktion när jag avslöjade att jag nog minsann sett den skutta omkring bland buskarna på utsidan!
Nästa dag blev det en promenad och caching i Hagaparken. Vädret kunde inte bli bättre och jag drabbades av vad de andra trodde var solsting. Vid hemkomsten fick jag huvudvärken från underjorden och låg och frös i vårt mörklagda rum, fullt upp med att försöka hindra skallen att gå i småbitar. Var obefintligt sällskap fram till den mumsgoda grillmiddagen men värken har ännu inte riktigt gått över. 


Dagen efter blev det en sväng till Kärsön där pojkarna provade lite freesbegolf medan vi övriga gick och käkade glass. Därefter åkte vi vidare till Drottningholm och deras underbart vackra park.
 

På vägen hem tog vi turistvägen via Ödeshög och Gränna. Jättefina omgivningar men uj vad trött jag var! Oo fick loggat en hel del cacher medan jag ammade eller bara passade lilltjejen.

(Lunch vid Rökstenen)




Farbror Olle var inte hemma, så det blev en pizzamiddag i Gränna och webbcamsdokumentering för en webbcache med hjälp av Stefan. Och naturligtvis några andra vanliga cacher.

(Ja, det är vi som står där, alla tre!)



(Ser ni honom?)







Har man tur är det vackert väder när man åker E4:an mellan Gränna och Jönköping. Sällan har man sådana vackra vyer från en motorväg!


Lilltjejen hade magknip igårkväll och grät otröstligt. Svågern tog över och gjorde några mirakulösa handgrepp så hon somnade. Dock vaknade hon igen vid fyratiden och hade så ont så ont att både jag och Oo turades om en sväng att bära tills det pruttades. Sedan sov hon mellan oss resten av morgonen. Nu har hon kommit till ro förvånandsvärt snabbt med tanke på att ha sovit i Saabis nästan hela hemfärden. Får väl se hur det går inatt.

Tyckte denna bild var så rolig! Oo försöker ta den själv och behövde några försök innan han fick till det, men detta första "misslyckande" tycker jag var bäst! Hehe, tittut!
Men nu ska jag sträcka ut min lekamen och onda svanskota i sängen där Oo garanterat redan har somnat. Förhoppningsvis är huvudvärken borta imorgon då det också är dags för Borås igen, det sista av våra inbokade möten.
Tack syster och svåger för jättetrevlig helg! Vad mycket kul kusinerna ska ha framgent! :o)


Kommentarer
Postat av: Stefan

Lilltjejen är ju riktigt tuff i solglasögon! :)

2011-04-27 @ 14:44:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0