Tre månader


Fortsätter på gårdagens opanerade "tema" och hoppar tillbaka till maj 2008. Naturpasset har tagit oss till en sjö någonstans ute i någonstans. Vi har ännu inte hittat Geocachingen men strävar ändå efter aktiviteter utomhus och Naturpasset är ett jättefint alternativ! Minns att jag köpte det när jag bodde i Umeå också. Glömmer aldrig en tur där uppe när jag och min dåvarande sambo letade en kontroll i riktig rejäl snårskog och myggen höll på att driva oss till vansinne. Det var infernaliskt med mygg! Myggens nationella stormöte precis där och då! Bäst vi kämpar oss fram där efter kontrollen möter vi två killar varav en traskar omkring i shorts och t-shirt, glatt ignorerandes det faktum att hans bara hud knappt var synlig under alla mygg! Brr!

Får lägga in en bild på vår tremånaders också, direkt från vår säng där hon brukar bli kvar efter frukostmålet. Tre månader idag vilket ska firas med en vaccinationsspruta i vardera låret. Grattis, grattis och varsågod!
Sedan får vi se om hon som många andra får lite feber och allmän kinkighet efteråt. Vad var det nu för cocktail hon skulle få? Difteri, stelkramp, kikhosta, polio, Hib och pneumokocker, mumsfilibabba!

(Lyckligt ovetande)



Tajmade in spiralandet perfekt då mensandet är igång igen. Är inte det ganska tidigt efter förlossning med tanke på att jag helammar? Alla är vi ju olika, men det har onekligen varit välsignat skönt att slippa det där eländet under så många månader! Eller kanske jag blöder på grund av spiralen? Men näe, så mycket kunde det väl inte bli? Asch man får väl se.


Kommentarer
Postat av: Anna

Min satte också igång just då...



Grattis Ronja!!! :o)

2011-04-04 @ 11:04:14
Postat av: Stefan

Grattis alla Iglamyhrar, 3 månader and counting!

Stackars lilla Ronya, sprutor är inte kul..

2011-04-04 @ 12:54:14
Postat av: Linda

Jag tror hon dreglade lite extra för gratulationerna. Antar att det betyder tack! ;o)

2011-04-04 @ 19:24:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0