Från Mölnlycke till Avenyn

Phu, det är trötta ben hos morsan nu! Det blev en diger promenad i Mölnlycke där jag nog irrade en del men ändock höll Hälsans stig hyfsat bra. Sju cacher totalt i serien varav en avaktiverad och en andra omöjlig att ta på grund av alla människor i närheten. Det är liksom inte läge då att lämna barnvagnen med lilltjejen och dyka in under en bro!

(Försökte vänta ut folket med en fika...)
Otroligt varmt väder och solen har nog gett oss båda lite färg idag. Lilltjejen fick inviga sin tjusiga solhatt när hon inte behagade ligga i vagnen ett tag.

(Inte så dumt ställe för blöjbyte!)




Tänk att jag aldrig lär mig korrekt påfart från 40:an till E6! Ska man söderut svänger man av norrut och ska man norrut svänger man av åt söder - hur logiskt som helst juh.
Inte första gången jag tänker "logiskt" och håller norrfilen, det är ju ditåt jag ska! Och då får man en omväg via Korsvägen för att hamna rätt igen! Tack och lov att fredagsrusningen inte hunnit komma igång, annars hade omvägen tagit betydligt längre än de extra femton minuter det nu blev.
Hann hem för att mata, byta blöja och duscha av mig promenadsvetten innan jag packade in oss i Saabis igen för att möta upp Oo i stan. Han, Martin och Andreas skulle ta en öl innan matchen och eftersom Oo behövde käka någon form av middag sket jag i hemmafruabitionerna och brödbaket - jag ska också minsann käka gott ute en fredagkväll!
Det bidde "Lilla London" på Avenyn och rejäla köttbitar med flottig sås, precis vad jag behövde! Med alla ljud och dofter var det ju inget roligt att ligga ner i vagnen så lilltjejen fick sitt första häng på Avenyn!

Andreas beställde en, vad vi andra ansåg vara en tjejdrink: Äppelmartini! Han fick dock inte riktigt till det spretande lillfingret.
Mätta i magen följde jag med pojkarna till Gamla Ullevi så att Ronja skulle få hälsa på farmor och farfar som också skulle gå på matchen. Eller snarare skulle väl dom få hälsa på Ronja! Kände att jag skulle ha haft en GAIS-mössa till henne där vi banade oss fram bland de tillströmande supportrarna. Men hon fick en present av farmor och farfar som passar lagom tills jag hunnit få till den där mössan! :o)
 


(Tack farmor och farfar!)


Nu har Oo precis kommit hem efter en förlustmatch. Han hinner knappt genom dörren förrän han pustar och brölar något om "bastu". Vadå, det är ju bara 24,1 här inne, sköönt att bara kunna sitta i brallor och linne. Oo har slängt av sig sina kläder och sitter och svettas i kallingarna. Vadå för varmt? Det är ju perfekt!


Kommentarer
Postat av: Elin

Äppelmartini? Manligt så det brakar om det ;)



Vilka underbara bilder på dig och Ronja, både blöjbytet i det gröna och Avenyhäng! :) Hon är ju underbart söt på Aveny-bilden när hon skrattar så :)

2011-04-30 @ 08:36:26
Postat av: Linda till Elin

Ja visst är det? ;o)



Och det blev måånga bilder innan jag fick till den där bland Vitsipporna! Digitaltekniken är fantastisk! :o) Men ibland räcker det med ett enda för att få just DET, som på Avenyn :o)

2011-04-30 @ 09:10:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0