Back to work

Jag är välkommen tillbaka till IFK:s vaktstyrka! Eftersom säsongen redan dragit igång har de flesta matcherna redan täckts upp, men till några saknas det folk varav söndagarna funkar för mig. Om nu Oos jobb ger klartecken för vår nya arbets/föräldrafördelning så kommer jag ju att börja jobba måndag och tisdag från och med maj. Detta innebär att jag inte hinner till GAIS- respektive Djurgårdsmatchen som saknade folk, men däremot Trelleborgs och Syrianskas som ligger på söndagar. Kalmarmatchen som kommer nu redan den 25:e är vi i Stockholm och hälsar på systeryster, men två är ju bättre än inget om nu IFK godtar det.
Så då avvaktar jag med fortbildningen tills jag slutat amma och behöver inte känna någon stress för förordnandets skull eftersom jag har två år på mig att gå den. Så combatinstruerandet är på g igen så smått och nu också kanske  både ordningsvaktandet och konsultandet! Ger välbehövliga slantar i kassan, just det måste ju ta tag i deklarationen också. Hade lite skön skatteåterbäring som ska bli mer efter att reseersättningen redovisats också. Najs!

Oo är nere och tränar sina fotbollstjejer. Han är inte på bästa humöret eftersom han inte kunnat fullfölja däckbytet på Gulingen. En sketen bult vägrar att släppa och nu är den nästan dragen rund efter alla försök. Olja, värme, ingenting hjälper så snart är den väl dragen helt rund eller så går den av. Jag är glad att det inte var jag som satte på vinterdäcken i höstas!

Så snart han är tillbaka ska vi packa ihop oss och åka upp till Landet. En födelsedagsmiddag för Oo med hela hans familj. Eller vad kallar man det nu? Jag och Ronja är ju hans familj juh, men det är ju hans föräldrar och bror också onekligen.

Kanske redan nämnt det, men vi har fått tillökning vid fågelmataren av ett par Ringduvor! Det är rätt mysigt att se dom picka omkring på gräsmattan. Senaste tillskottet är en Rödhake, men sedan har vi också i det senaste haft en hel flock med Bofinkar. Där glömmer man aldrig ramsan för att komma ihåg deras typiska nedåtgående sång med knorren på slutet: "Snälla-mamma-får-jag-gå-på-bio-ikväll?"
Oo kikar ut genom fönstren, ser att Bofinkarna pickar för fullt och ska erinra sig deras sång: "Var blir det till middag?"
Hahahahaha, inte riktigt korrekt!

(Herr och fru(?) Ringduva!)



Kommentarer
Postat av: Stefan

Då är det bara KNIIIP kvar att jobba på? :)

2011-04-10 @ 20:51:16
Postat av: Linda till Stefan

Typ. Jobbigaste av allt! XoP

2011-04-11 @ 14:22:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0