Som sagt...noll koll

Sitter och väntar på deltagare som aldrig kommer. Oops, har visst bokat lokalen en tid och angett en annan i kursbokningen! Bra Linda, men inte så konstigt att ingen dök upp då!
Tillbaka på min plats igen bjuder vår indiske kollega på vita möss! Vit choklad med nougat på insidan, mmmmmm!! Och visst är den gullig!? Blir ju alldeles glad av att bara titta på den! Hur kommer man på att man ska göra möss? Hoppas den personen fick en bra bonus, för chokladmöss med nougatfyllning, det förtjänar en bonus! :oD

Riktigt ruskväder idag med horisontellt regn. Hösten är definitivt här! Mörkare kvällar med tända ljus och brasa i kamin, najsigt!

Ännu ett I-landsproblem. Jag funderar lite på vinterkylan och min frusenhet. Hur gör jag med ytterplagg? En jacka känns ju ganska nödvändig, men att köpa en i storlek tält för så kort period känns ju väldigt onödigt. Kanske man klarar sig med den man har, fast man får gå med den vidöppen? Bara ta på sig tjockare under liksom? Att det sedan är lite begränsat garderobsutbud på tjockare gravidkläder också är ju en annan fråga. Har två-tre tjocktröjor som borde funka, men ett gäng koftor som borde funka så länge man har dom öppna. I-landsproblem som sagt. Det löser sig nog.
Nytt samtal närmar sig och jag kan inte låta bli att undra vad sjutton vi ska prata om då. Det känns ju liksom som att jag berättat allt? Ska det ältas nu? Vridas, vändas och analyseras? Finna en rot till mina antipatier och dissikera varenda detalj? Låter ju kul. Not.

Urp! Är det chokladmössen eller något annat som lever runt där nere? Måste vara mössen! ;o)

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0