Schploing!!!

Så låter det när jag svänger Gulingen! Fick förskräckt stanna till i PVH:s parkeringshus och ringa Seatverkstan. Fick efterapa ljudet efter bästa förmåga och fick en trolig trasig fjäder som svar. Vänster fram "schploingar" när jag rattar nästan hela vägen, men enligt varkstadskillen ska det inte vara någon fara på taket. Jag kunde köra hem och till dom imorgon så de får hissa upp och kika. Är det så att den måste bytas så får Gulingen lämnas in på fredag. Stackars Gulingen, så var det dags igen! Känns som det bara är en tidsfråga då innan de övriga tre kommer att "schploinga" en efter en.
Skönt att det inte var något akut i varje fall, som han sade så skulle en trasig fjäder kanske ge en tvåa på bilbesiktningen. Men det låter hemskt, och framför allt så låter det högt! Och knäppt! Tänk ett typiskt "fjäder-som-går-av"-ljud i stor skala, "SCHPLOING"!!! Och så från en bil, det blir verkligen helknasigt. Började nästan garva där jag rattade ut från parkeringshuset med mina "schploing"-ljud.

Det där med väntetider och långsamma administrativa kvarnar var då ingenting som Oo behövde uppleva. Inom en och en halv timme hade han besiktats av en läkare i Gråbo, fått remiss till röntgen i Alingsås, röntgats och konstaterats sprickfri. Han är "bara" defekt i senor och muskler och får ta det lugnt ett tag. Hade det varit en spricka kanske det blivit gips och grejer, och det lär ju inte ha varit populärt! Nu är han ungefär lika glad som jag brukar vara när kroppen inte är som den ska, men det hindrade honom inte från att åka ner till Bergumsvallen! Vi har jättefina fotbollsplaner nere i Olofstorp och Oo som jobbade som tränare för GAIS fotbollsskola har varit sugen på att återuppta den sysselsättningen.
Nu har han så fått tummen ur och kontaktat klubben, så ikväll är han på sin första träning med F10 tror jag det var! Det blir ju till att inte delta så aktivt just nu då, men han kan lära känna dom och iaktta hur de funkar. Det torde ju vara viss skillnad motför de 4-5-åringar han hade förut.

Själv väntar jag på kasslermiddagen i ugnen, och efter påfylld mage tänkte jag promenera ner till vallen så jag sedan kan åka med Oo hem när träningen är slut. Hehe, bara en uppförsbacke då!


Kommentarer
Postat av: Anna

Äsch då, ytterligare en utgift. :o(

2010-09-14 @ 18:16:08
Postat av: Linda till Anna

Ja, alltid är det något :o/

2010-09-15 @ 07:59:08
Postat av: Fabio

Hello, I found you at Altavista. You have wealth of information on your site and a nice design. Greetings from Germany

2011-01-25 @ 16:10:13
URL: http://fabio.blogimagine.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0