Lite seg

Sovit rätt kasst. Svettats som en gris ena stunden, bökat med täcke och sovställning den andra. Maja och stundvis Fia har legat intill hela natten, men inte klättrat omkring som hon brukar, inte kommit upp på vare sig mitt eller Oos bröst utan försiktigt rört sig intill huvudänden där hon legat. När hon inte visade några tecken på att vilja kliva upp på morgonen lyfte jag ned henne och då gick hon försiktigt ned för trappen och drack vatten, gick på lådan, drack lite till samt lite av filmjölken jag hällde upp. Inget torrfoder och gick sedan och lade sig på mattan.
Ringde och rådfrågade en veterinär som gissade på led- eller höft-problem med tanke på hennes ålder. Även synen påpekade hon med tanke på att hon inte ville hoppa och gick försiktigt, men att det var svårt att säga utan undersökning. Eftersom det verkade ha kommit plötsligt kunde det vara värt att kolla upp, så ska se hur hon mår ikväll.

Orkade inte ens se på Idol igår, och med tanke på hur bedrövligt det lät så missade jag nog inget. Den roligaste delen med uttagningarna är ändå slut nu, så gick och lade mig! Oo var så söt så han tog med sig laptop och högtalare och hela baletten till sängen och spelade Dibbe där så jag kunde ligga och titta på. Tycker det är mysigt att se när han spelar :o) Under tiden låg Maja inklämd mellan oss.

Skönt att inte ha något bokat för kvällen. Oo ska träna Bergumsflickorna och beroende på Maja tar jag kanske en promenad ner tills han är klar. Är t-r-ö-t-t!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0