Trött i fossingarna!

Vi kom på sämsta möjliga tidpunkt, strax efter tio. Här har vi äntligen nått upploppet och det tar sisådär en halvtimme. Längst bort mellan byggnaderna skymtar ingången. På Gekås kortsida började vi köa, och så slingrade vi oss fram mellan, runt, fram och tillbaka kring andra byggnader och parkeringsplatser. Totalt köade vi i två freaki'n timmar innan vi kom in! Grejen var att köandet ändå gick rätt bra, jag gruvade nämligen mera för att vara på insidan!
Jag hade min lista som vi fokuserade på, och om man parkerade vagnen på vissa platser och gick runt själv så gick det ändå ganska bra. Jag är tacksam att Oo inte följde med ändå! Xo)

Men eftersom varken Monica eller Ingrid skulle ha något speciellt, blev det bara till att inrikta sig på det man skulle ha och så komma sig ut så fort som möjligt. Ingrids blodsocker pockade också på snart underhåll, så jag kände mig ändå lite stressad. Lika bra ändå, annars hade man plockat på sig ännu mera man egentligen inte behövt!

Behövde byxor och tossor till Ronja, men det var rätt dåligt på den fronten. Bodys fanns det desto mera av, och lyckades hitta några sådana med fot i alla fall. Sedan lite tröjor storlek gigantiska till mig, några par trosor, en kupévärmare, spjälsängsskydd, kalsoner till Oo, en MASSA snask och lite annat.

Nu är jag TRÖTT i fötterna, de värker riktigt så jag ska tappa upp ett bad med mitt nyinköpta badskum och försöka slappna av. Oo har ont i sin fot efter innebandyn och caching, där han loggade nummer 800! Så nu ligger han och kollar på Frölundamatchen. Ingen av oss orkar ta tag i middagseländet, så det lutar väl åt ett besök hos antingen pizzerian eller thairestaurangen. Vi är hopplösa!


Kommentarer
Postat av: Anna

Usch för att köa. :o(

2010-10-16 @ 20:01:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0