Surprise!

Mina Malaysiska vänner är så goa, titta vad jag hämtat idag! Adli, en av de jag utbildade i vintras och chef för bland annat Hannah och Poh Ling har varit här en vecka, och med honom hade tjejerna skickat dessa presenter!
Jag visste att jag hade något att hämta från Hannah, så jag passade på att inhandla några souvenirgrejer att skicka tillbaka med Adli. Men när jag nu såg dessa två presenter som Adli släpat hela vägen hit, fick jag panikdåligt samvete och drog och köpte lite som de kan ha i fikarummet! :o)
Hannah är ju förtjust i vårt knäckebröd, och det är ju något som funkar att skicka så lång väg. Sedan är det ju jättesvårt att komma på trevliga grejer! Stoppade ner lite av varje och hoppas att Adli inte ska få problem i tullen! Xo) Dessutom blev det nog lite mer skrymmande än han måttade upp som plats, men Khafizan kanske kan hjälpa till!
Första gången jag skickade ett paket till Hannah var jag naiv nog att stoppa med en Marabou chokladkaka - till Malaysia! Den hade tappat formen när den kom fram fick jag höra, haha!
Eftersom Hannah har en förmåga att smyga sig in här ibland vill jag inte skriva ut vad mer det blev i påsen, knepiga översättningar från Googletranslate eller ej. Men vi "inhemska" känner ju kanske igen en del av det som skymtar ändå! :o)


Kommentarer
Postat av: Hannah

you're so right i have a way to sneak in here... hahahaha... and all i see is lots and lots of knackbrod!! oh oh... and the billar sweets?? errrr... i think i still have those in my fridge... but the chocolate is already way gone...thanks to my dad... hahahaha

2010-10-15 @ 10:12:30
Postat av: Linda to Hannah

"Billar"? ;o)Too bad I didnt think of getting those special edition where they had Volvo V70's! But anyway, no more sweets for you with your db! So yep, you got the boring "knäckebröd" instead! ;o)

2010-10-15 @ 11:55:19
Postat av: Anna

Kul med en swap-kompis. :o)

2010-10-15 @ 19:06:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0