Middag...

En riktig degardag idag, där det enda nyttiga jag kan säga att jag åstadkommit är tre maskiner tvätt. Påbörjade i och för sig ett nytt stickningsprojekt.
Oo lyckades med sitt uppsatta mål, att tömma arbetsrummet och skura dess golv. Nu står alla grejerna på loftet och utanför i hall och korridor istället.
Fasen vad grejer man samlar på sig! Vad ska det vara bra för?Middag och lite cachande i Lerum. Letade förgäves efter en mystery med oklara koordinater. Oo hade nog kunnat leta en timme till, medan jag fann det tämligen meningslöst utan exakta koordinater. På bilden har belysningen på kyrkan tänts, men vi sprang omkring där uppe i skydd av  mörkret bland grav-stenarna med pannlamporna i högsta hugg. Inte ett dugg misstänkt!
Som tur var hade vi hittat två andra cacher tidigare, så vi gick inte lottlösa från turen.

Nu sitter vi så vid våra skärmar igen och kan inte tro att klockan bara är sju. Känns som nio - minst!
Går in i vecka 32 imorgon, jistanes! Har plockat ut en semesterdag på fredag ÅÅH vad skönt!! Ser dock inte fram emot psykologmötet den morgonen, men barnmorske-kontrollen på eftermiddagen lär vara snabbt avklarad. Undrar vad hon skulle anse om mitt födointag idag? Men lika bra att Ronja vänjer sig, för några bredare kulinariska spektran lär det inte bli sedan heller! 
Bilden kanske ser lite konstig ut, men Fia sitter/står faktiskt på Oos axel. Nu fläker hon ut sig på bordet intill oss. Har väl svårt att välja vilket tangentbord hon ska lägga beslag på. Själv funderar jag på att lägga mgi i badet, men vet inte om jag ids(!). Från att aldrig använt badkaret till förmån för bastun, har det nu blivit tvärtom. Kanske det är en sådan där gravidgrej. Fast det är lättare att läsa i badkaret, de limmade böckerna faller inte sönder, såvida man inte tappar ner dom i vattnet vill säga.


Kommentarer
Postat av: Anna

Du, jag tror inte att bebben mår så dåligt där inne. :o)

2010-10-31 @ 19:26:10
Postat av: Linda till Anna

Tja, det rör sig fortfarande iaf! Xo)

2010-10-31 @ 20:56:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0