Öööööööörn!!!

Inköparna vet hur de ska smöra, men jag suger åt mig mer än Svamp-Bob-Fyrkant! :o)
Sedan hade vår snälle uppdragsgivare fixat så att jag och Christoffer fick provköra nya S60! Jag fick tillåtelse att fota, för den är ju faktiskt redan ute på marknaden.

(Där står dom och väntar!)

Så vi tog oss ut till Volvos testanläggning ute i skogen, och efter en presentation och introduktion (och säkerhetsgenomgång) fick vi vandra ut och prova fritt! Det var modellerna T6, 2.0T, D5 och D3. Fem av varje modell så det var ingen väntan precis, utan bara att välja och vraka!






(Ööööörn, ööööörn!!)

Det fanns också möjlighet att testa deras 180-graderskamera i grillen som gör att man kan se runt hörn, samt autostopp vid hinder när man backar.

(Akta mig!)


STCC-varianten fanns att provsitta och inspektera, men tyvärr inte köra, liksom V60-modellen. Jag lyckades krångla mig in och ut ur racingvarianten, och om det ser ut som att Stoffe sitter lågt ner så är det för att han gör det! Tydligen sitter de så lågt för att hjälmen ska få plats!

Jag tycker S60:s är skitsnygg! Och den gyllene färgen dreglar jag över! När vi nu fått provköra och bli vandrande marknadsförare för dessa tycker jag att de borde kunnat bjussa på en åt oss var - minst! Hallå, körande marknadsförare är ju mycket bättre!
Det var ganska stor skillnad på T6:ans dryga 300 hästkrafter och 2.0T:s dryga 200, men vad tusan, jag kan nöja mig med en 2.0T! Höhöhö! Sorry Gulingen!

Lita kul att vi i vår testgrupp hade representanter från så många utvecklingssteg, från designers till säljare. Tycker det är grymt att de erbjuder möjlighet för de anställda att få prova på den produkt de bidragit med att utveckla!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0