Kissar


Utsikt just nu. Verkar som blogg.se kommit igång igen. Inlägget gick visst in, men själva bloggen gick inte att öppna. Nåja, blodpudding för tredje gången denna vecka fick det bli till lunch. Andra maskinen tvätt är på gång, har dammsugat nästan överallt, skurat köksgolvet och gett blommorna lite vatten. Minns inte när det skedde senast, så det var nog på tiden. Tänkte försöka slutföra min andra Goombamössa som jag denna gång gör helt i Tilda-garnet. Oo har ringt och meddelat att han lyckats hyfsat i simhoppsträningen de fått göra med den nygifte (de har gift sig men har festen nästa helg). Tycker om när han hör av sig sådär när han är borta, blir liksom lite varm i hjärtat! :o)
Det verkar som Fia förstår att Maja inte är riktigt hundra, för hon hoppar inte på henne i anfall av busighet som hon kan göra ibland. Sneglar över axeln där de ligger i intill mig och lyckas fånga dom där de myser ihop. Mina ögonstenar!


(Kissar!)


Kommentarer
Postat av: Anna

Uj, vad fina de är. Trist att jag är allergisk. Annars hade jag gärna haft en liten kisse här hemma jag med. :o)

2010-10-02 @ 15:17:32
Postat av: Denise

Vilken otroligt mysig bild på era kissar, vi har själv fyra stycken, är en riktig katt tjej. Håller sakta & säkert på att läsa igenom din blogg :)

Kram Denise

2010-10-07 @ 18:41:16
URL: http://annadenisekarlsson.blog.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0