Bara sitter...

...och väntar på att bli serverad. Hur kan jag? Fast han har knappt hunnit börja än så man vet aldrig. Hjälpte dock till med att gräva i frysen efter lite klyftpotatis eller liknande. Vi började båda två, men plötsligt försvinner han bara. Kikar upp och ser honom stå med händerna för öronen och olycklig blick, och jag påminns om hans antipati mot "frysljud". De rysningar naglar mot en svart tavla kan framkalla hos de flesta får Oo också av det obeskrivbara ljudet av fryskalla lådor som skaver mot varandra. Hans min är så söt, men hinner förstås inte dokumentera den. Bönar och ber men får bara en parodi av en förnärmad Oo, så jag får väl nöja mig med det. :o)

En annan som är förnärmad är Bäbis aka Fia som jag gett en omgång med kammen. Att bli kammad är inte populärt och fick en klo i tummen som ett tecken på hur mycket hon uppskattar det. Så fort man visar kammen springer hon, så det är nackskinnet som gäller om man ska få ta mer än två tag. All denna bortkammade päls och ändå ser man ingen skillnad på henne!






En syn jag aldrig kan tröttna på, Oo som lagar mat! Han lyckades vända sig om precis när jag tryckte av. Notera hans utskjutande haka. Så blir den när han koncentrerar sig! :o)
Han gör nån ny rätt så det ska bli lite spännande!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0