34!

34 bast och vecka 29. Trettiofyra? Vecka 29? Damn, vad tiden går!
När jag kom ur duschen kikade Oo upp från kuddar och täcken och sjöng, och jag är inte alls partisk när jag säger att det lät betydligt bättre än Emils studiosång! Höhö!
Rejält dimmigt på sina håll medan det ljusnade omkring mig. Angeredsbron svävade i ett mjölkvitt ingenting, men prognosen förutspår en klar och solig dag.


Ett gäng lunchburkar med gulaschsoppa blev det, och provsmakningen under "Casper" renderade gott betyg hos maken. Till receptet jag hade lade jag till både potatis, morötter, kummin och timjan för att göra den lite matigare. Det tar sin tid att skära ihop alla ingridienser, framför allt köttet eftersom jag är så nojjig med senor och sådant. Men sedan sköter det sig i princip sig självt där på spisen.

Är lite sugen på att prova min nya hushållsassistent! Sirapsbröden tog ju slut ganska fort, men denna gång ska jag ha mera tid i beredskap för gräddningen! Dessutom är jag sugen på att prova slänga i russin eftersom jag tycker det är så gott i bröd.
Sedan får jag ju börja utforska vad mer för gottigt bröd man kan göra! Har fått intryck att det är så enkelt när man har en assistent, bara slänga ner ingridienserna typ. En illusion som kanske abrupt kommer att krossas, men i vilket fall måste det ändå vara enklare än att knåda ihop degen för hand!  


Kommentarer
Postat av: tiger

grattis på sig!

2010-10-11 @ 17:41:58
Postat av: Linda till tiger

Tack på dig! :o)

2010-10-11 @ 19:18:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0