Två dagar till

Inte haft samma extrema trötthet som i måndags, så är lur på att det var söndagens eminenta födointag som spökade.
Systeryster ringde igår. Hon hade hämtat ut fullmakten gällande lägenheten i Portugal som jag fått signerat på mitt håll. Hon hade upptäckt att det stod mitt födelsedatum på hennes sida! Aaurgh!
Har mailat den portugisiska juristen om detta och att hon nu bara korrigerar detta för hand, och att det är något de bara får godkänna! Jag returnerade de korrigerade dokumenten för evigheter sedan, endast på engelska förstås och felet står nu på den portugisiska. Hur svårt ska det vara? Grr!
Nog om den jäkla lägenheten. På lördag är det dags för FAD igen. Förra året var premiär för oss, och det var ju riktigt lajbans! Till detta år har jag anmält mig som behjälplig funktionär då jag liksom vill vara med, men inte en stormagad black om foten för Oo där i mörkret. Om jag nu tilldelas något uppdrag så verkar det ändå finnas möjlighet att eventuellt vara med i jakten om man vill. Kanske jag gör det ändå om Oo står ut med ett långsammare tempo. Det var ju rätt häftigt att trampa omkring i nattsvarta skogen med enbart gps och pannlampa som vägledare, för att inte den roliga synen av alla andras små ljus kors och tvärs där i skogen! I år ser det ut att bli ute på Tjörn!

(Förra året)

I år kostar det 60 spänn att vara med, 80 om min betalar på plats. Målet är att komma över 500 deltagare för att uppnå så kallat "mega-event"-status. Det blev strax under förra året.
Oo spanar på gigantiska flashiga ficklampor att ha förutom pann-lampan. Själv tycker jag den räcker gott, framför allt för att det är så smidigt att ha händerna fria. Då kikade han på flashiga pannlampor för tusen miljarder istället! Ack ja!


Ska luncha med Thomas idag, blir kul att träffa honom! Vi har ganska sporadisk kontakt nu förtiden, men den är trygg och bra. Känns skönt att vi separerade under så, hur säger man, bra former? Ett ömsesidigt accepterande att gå åt var sitt håll utan osämja eller problem. Det var väl sex år vi hängde ihop, och kan fortfarande vara totalt öppna mot varandra, så väl som vi känner den andre.

Två dagar till sedan har jag långhelg! Såå skönt att vara ledig på fredag! Maja har fortfarande problem med bakbenen. Imorse sprättade hon så där okontrollerat med höger ben mycket mer frekvent än jag sett förut, och haltade också emellanåt. Det är framför allt när hon har suttit på huk, tex för att äta eller dricka. Hon skulle ta sig från soffan till soffbordet och tillbaka igen igår, men benen hängde inte med så hon "ramlade" och hamnade bara halvvägs i soffan och fick dra sig upp med frambenen. När jag var ute i helgen och hon gjorde mig sällskap klarade hon inte ett litet hopp upp på altanen, och eftersom klorna inte fick fäste dråsade hon ner men kom upp på andra försöket. Man kunde riktigt se hur hon skämdes. Men när jag en bit ifrån kallade på henne så kom hon springande som hon brukar, men bakkroppen svängde liksom okontrollerat åt sidorna. Det ser inte alls bra ut, men förutom hennes betydligt lugnare fysiska rörelser är humör och "rutiner" som vanligt. Men som veterinären sade så visar sällan katter att de har ont, de anpassar sig bara efter den. Veterinärens vecka med nya fodret har snart gått, så kanske det blir medicinering för henne ändå. Det känns ju inte heller riktigt bra då de kunde påverka njurarna. Jag vill inte att Maja ska bli gammal!! :ó(


Kommentarer
Postat av: Anna

Men vad surt med dokumentet. Grrrr. Hoppas att det inte strular till det alldeles.



Det låter inte bra med Maja du. Jag är ledsen att säga det men hon ÄR redan gammal. :o(

2010-11-03 @ 13:13:02
Postat av: Linda till Anna

Mm, jag mailade och fick svar att hon skulle ordna det...får vekligen hoppas det!

Ja...hon är ju det... 16 år. Så man får väl säga att hon egentligen är ganska pigg för sin ålder.

2010-11-03 @ 13:20:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0