Trött!

Det roliga med julgransljusen...
vilken/vilka är trasiga? Varför kan de inte ha samma volt till både ljusstakar och granljusen?
Har fått upp en slinga av de två jag hade. Oo har också två, men de verkar vara från 40-talet eller nåt, med väldigt skumma kontakter, så dom vågade jag inte röra! Lite coola i sina orginallådorpackade jag ned dom igen innan jag kom ihåg att fota. Får göra det en annan gång.
Annars har jag fått fram det mesta pyntet vi hade, och av alla kartonger som hämtades från vinden ser jag mig omkring och undrar vart allt tog vägen!

Skåda vår lilla gran! Hoho, tre meter hög! Vi höll på hur länge som helst med att "veckla ut" den och böja ut varenda liten kvist! Jistanes! Undrar hur det ska gå att packa ihop den sedan?
Jag tror vi ska ha pynt så det räcker. Passade på att köpa efter julen förra året då det reades ut överallt, men en julgransmatta kanske vore trevligt, och en ljusslinga till kan kanske behövas.
Får se om vi orkar ge oss på att klä den ikväll nu när vi inte har belysningen klar. Oo är på väg hem efter sitt tränarmöte, och han har med middag för latmaskar - kebabtrallrik för mig. Har haft en helt sanslöst lat dag idag, bara tvättat en tvätt plus jackan och dammsugat lite, men ändå orkar jag inte fixa någon middag! Vi ides inte ens åka och storhandla, trots att vi behöver. Oo tvättade fönstren iaf. Imorgon blir det inte heller eftersom vi har profylaxkursen till rätt sen timme. Jag är bara så trött och totalt oinspirerad!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0