Smidigt

Canon IXUS 210IS är på väg med posten till mig! Blev först lite snopen över sms:et som meddelade att den skulle komma med posten, när jag var inställd på att åka och hämta den i butiken. Men sedan är det ju ungefär som med den saknade delen från Ikea, där vi inte ska behöva lägga ut tid och pengar för en vara, eller i detta fall tjänst som vi betalat för. Försäkringen gällde en ny likvärdig produkt utan självrisk eller andra avgifter, och det har verkligen fungerat i detta fall!
Nu blir det till att teckna en ny sådan försäkring för den nya kameran, för som Oo uttryckte det, så är det värt det med tanke på hur mycket jag använder den - varje dag!

 

Till något helt annat: Finns många roliga trådar på FL om graviditetens vedermödor. Ett återkommande problem tycks vara för dom som envisas med att försöka hålla buskaget i skrevet lika vältrimmat som innan! Det blir ju liksom lite svårare när magen är i vägen och man inte kan se vad man gör! Har skrattat gott åt beskrivningen av olika tvivelaktiga resultat, från konstiga frisyrer till smärtsamma klipp i blygdläppar, och själv gett upp alla sådana försök. Jag är inte för helrakade skrev, då jag har svårt att se meningen med att se ut som en småflicka när man inte är det. Men en viss trimning för att hålla växtligheten på sin plats och i schack så att säga tycker jag är ok. På samma sätt som jag inte finner det så trevligt med näshår som sticker ut eller hår under armarna, håller jag gärna efter i skrevet också. Nu är ju det som sagt lite svårt och yttrade detta synnerligen enorma världsproblem för min man. Fick följande svar:


Jag försöker att inte föreställa mig den höggravida jag och Oo med trimmern i högsta hugg i skrevet på mig! Hohoho! Är det sådant här som ens framtida barn inte (heller) vill läsa om sina föräldrar? Mamma och pappa ska ju liksom inte ha någonting nedanför midjan!

Hm, kameran skulle kanske hinna komma under veckan, hur ska jag klara mig så länge? Systemaren får rycka in när abstinensen slår in. Inte lika smidigt dock och hindrar de där "spontankorten". Vadå I-landsproblem "-Gnööl, jag har ingen smidig digitalkamera, så nu måste jag använda min andra systemkamera istället!" Och det går mig inte förbi att vi kan både bada och basta dessutom. Ja, jag skäms - litegrann. Typ. Det är ju ingen jacuzzi! Hähä!


Kommentarer
Postat av: Stefan

Klart Oo vill stryka dig medhårs... :o)

2010-11-02 @ 14:28:22
Postat av: Linda till Stefan

Åhåhå vad fyndig man kan vara då!! Xo)

2010-11-02 @ 14:30:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0