iFån

Naaw, stackarna fick ta taxi! iFån, android, vanlig hederlig väckar-klocka eller timer på tv, alla kan de göra fel, men att ta för givet att digitala mojucker ska justera sig automatiskt efter sommar- och vintertid? Okej, kanske man kan kräva det av en flera tusenkronors manick som påstås kunna just det, men hur svårt är det att faktiskt kontrollera? Det är ju inte så att klockan ställdes om natten till idag.
Jag frågade faktiskt Oo igår om hans iFån var omställd, vilket han kollade och hävdade. Men jag kan ändå inte erinra mig att den ringde! Tv:n startade i alla fall, men den hade inte ställt om tiden så som den skulle. Vi fick helt enkelt ställa om starttiden istället.
Kan tillägga att jag ännu inte kommit mig för att prova Oos gamla iFån. För att tömma adressboken var man visst tvungen att koppla upp den till datorn, annars var det en-och-en-radering som gällde! Återställde alla fabriksinställningar istället, och det behövde den en timme för att göra! När det var gjort tyckte jag att det bara skulle vara att flytta in mitt sim-kort och köra på. Men nehej, den måste pluggas in i en dator för nån himla itunes-grej? Jäkla Äppelskit, orka! Undrar om androiderna är lika besvärliga eller om det är datoruppkopplingstvång på dom också? Om inte ska jag banne mig bli androidare en dag. Det låter dessutom mycket coolare än att vara ett iFån. Moahaha!


Kommentarer
Postat av: Anna

Nu låter du ovanligt teknikfientlig. Eller är det bara för att det är en ifån?



Att koppla telefonen till datorn är annars lika jobbigt som att ladda ned bilder från kameran. ;o)



Man MÅSTE ju inte ha Itunes... Jag har inte fixat det än. Och min telefon funkar finfint ändå. För alla andra syften.



Kram!



2010-11-01 @ 09:14:56
Postat av: Linda till Anna

Höhö, jag är nog ovanligt iFientlig! Xo) Men jag måste koppla till datorn och iTunes! Den tillåter nu bara nödsamtal och ingenting annat visas i displayen förutom den där sladden som visar att den ska till iTunes. Spelar ingen roll vad jag trycker (finns ju inte så mycket att trycka på) eller försöker göra.

2010-11-01 @ 09:27:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0