Packa? Pöh!

Knödde mig in i ett bilhysteriskt centrum och mötte upp Oo i Nordstan. Han hade shoppat kläder! Själv! På Esprit! Byxor och skjorta, skitsnygga!
Vi hastade till Japan Photo dess sista kvart av öppettid och fick hjälp av en mycket bra säljare. Han lade sordin på vår shoppingfrenzy, vilket nog var klokt. Vi som varit beredda att hugga både ett extra objektiv och braig blixt fick förstånd inpluggat i oss att börja lagom och sedan kanske utöka utrustningen. Okej, kunden har kanske inte alltid rätt. :o)
Fick en förklaring jag tror jag hängde med på beträffande pixelantalet och dess för oss amatörer ganska ringa betydelse. Vår nya har nämligen lika många pixlar som vår lilla kompakta, men öh...vad det nu hette var mycket större hos systemaren. :o)
Blev dessutom uppdaterad lite på denna form av uppladdningsbara batterier. Tydligen mår dessa bäst av att inte laddas ur helt mellan användningarna, utan hellre "fyllas på" emellanåt.
Det ska bli riktigt roligt att utforska min nya kamera och lära mig alla dess finesser!

Vi hade en ambition att handla och laga en näringsriktig fiskmiddag, men det var ju dömt att misslyckas. Eftersom vi vill ha med oss några travelbugs till Frankrike och enda möjligheten att hinna hitta någon innan vi åker, så fick det bli denna kväll. Alltså: Käka ute för att orka leta travelbugs! Jag kompromissade dock och körde på sushi medan Oo frossade på Maxburgare. Dock blev han ganska putt då personalen var mer än lovligt sega. Fick göra om burgaren (brände den första) och överfriterade stripsen! Lång kö och killarna bakom disken hasade omkring med förvirrad blick och tafatta händer. Illa!
Nåväl, med mätta magar hittade vi snabbt en cache i Örgryte som skulle innehålla två travelbugs. Nehej, bara ett travelcoin som inte lockade oss, men på vägen därifrån mötte vi en farbror som med underfundlig min frågade om vi hittat den! :o)


Av någon anledning är jag nästan mer eller mindre konstant hungrig! När Oo föreslog "Lejonet & Björnen" kunde jag naturligtvis inte motstå! Jag har aldrig smakat på deras produkter och än mindre varit på deras glassbar! Efter att ha valt och vrakat en stund blev det två kulor för 29 spänn! Men de var gooooda!
Därefter blev det några cacher loggade och två cacher infångade för ett rejält skutt ned i Europa!
Väl hemma var det betalning av räkningar och uppackning av kamera som stod högst på listan. Packningen bestod av att jag flyttade väskorna från hallen till vardags-rumsmattan. Alltid nåt.

Idag är det sista onsdagscombaten i Sisjön! Sedan får vi se om det återkommer till höstschemat. Snälla Anna tar nu på måndag men till resterande två måndager har jag inte fått tag på någon instruktör. Ser därför inte ut att bli någon combat alls där i två veckor, fy vad tråkigt!


Kommentarer
Postat av: Anna

Ååååh, den glassen hade de i frysdiskarna när jag bodde själv. I en sån behändig förpackning så man kunde ta en sked, öppna locket, ringla på chokladsås och bara äta. När jag var mätt satte jag på locket igen och sparade tills nästa gång (om det var nåt kvar. Nu finns den inte längre att köpa på affären... :o(



Grattis till det nya köpet! Försök att inte använda automatläget hela tiden. ;o)

2010-05-26 @ 09:12:22
Postat av: Linda till Anna

Finns att köpa här! :o)



Tackar! Ja, det gäller ju att lära sig den nu så man inte halkar in och blir bekväm med autoläget! :o)

2010-05-26 @ 10:01:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0