Nyttig värre...

Ostmacka med Vitamin Well-dricka som mellanmål istället för någon Snickers eller havreflarn som står och frestar på vår lilla "ö". Jag är så duktig! Suck.
Skjutsade Oo till jobbet imorse. Så mycket trevligare att åka tillsammans, och så känns det inte riktigt lika illa i samvetet när man glider förbi alla som står i busskurerna!
Gårdagens åskväder och myckna regn efterlämnade tät dimma över stan. Av Älvsborgsbron syns...tja, se själv! Ganska mysigt ändå och fortfarande rätt varmt och skönt. Skröt för Hannah i Malaysia om våra 25 plusgrader vi hade häromdagen varpå hon blir avundsjuk. På att det är så svalt! Minst +35 visar deras termometrar och hennes AC är inställd på...26! Det skulle vara kul att åka dit då det att bo och äta inte verkar kosta särskilt mycket. Att vi dessutom erbjuds boende hos Hannah gör det extra kul, men det är ju en bit, och själva flyget kostar ju en del...och så vill vi ju till en massa andra platser också! Typ Island, Cap Verde igen och Hawaii igen. Sådana där billiga resmål! Xo)
Göteborgsvarvets blå följelinje slingrar sig fram längs vägarna nu. Jag har för mig att det brukar vara typ tre-fyra tunna linjer? Nu bara en tjock, vad trökigt! Imorgon är det dags så jag önskar Andreas och Elin lycka till! Själva ska vi också vara hurtiga och öh, dammsuga och klippa gräs. Johan och Anna med sin lilla Mathilda hälsar på imorgon, de som vi var på 30-års fest hos i somras. Och som alltid inför besök får man ju försöka göra en ansats och fixa undan det värsta. Besök är den bästa blåslampan för oss att ta tag i eländet!

Om en vecka åker vi till Piteå, om en vecka har vi semester i två veckor! Wee!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0