En god natts sömn...

... är ovärderligt. Innan klockan var halv tio låg vi i sängen framför "Så funkar det" på Discovery. Kort därefter avslöjade ryckningarna hos Oo att han somnat, och kort därefter följde jag efter.
Innan passet igår brummade jag runt på måfå i industriområdet kring anläggningen. Då jag hade en stund att slå ihjäl tänkte jag att ett industriområde väl ofta hyser någon form av bilrelaterat. Jag har ju fått mina nya plåtar till Gulingen, men till den främre är hållaren för liten! Jag behövde inte brumma långt förrän en bilprylsbutik uppenbarade sig. Deras hållare var för stor. Hänvisades till en annan en bit nedåt gatan. Deras var också för stora! Jag fick ju välja mellan plåtar med eller utan EU-symbolen och jag valde utan varpå de blev lite kortare. Bak passade den dock perfekt i hållaren, men fram är den alltså för liten. Det måste ju finnas mindre hållare någonstans, så jag får jaga vidare.
På vägen ned för trapporna igår hamnade jag bakom två kvinnor. En av dem stank av någon parfym eller hårspray. Jag har fått en uppfattning att tillika doftanvändning minskat något omkring oss, kanske tack vare alla allergiker, för jag tycker det är ganska sällan man stöter på dessa stinkbomber nuförtiden. Jag förstår verkligen inte hur man kan dränka sig så där och inte känna själv hur mycket det luktar? Jag fick nästan ont i huvudet bara av den korta stunden i hennes kölvatten, så tänk att ha henne som nära medarbetare uppe i varandra hela dagarna? Det skulle inte gå!

Apropå "väldofter" har jag alltid undrat hur de som jobbar på parfym- och makeup butiker/avdelningar står ut. Kicks till exempel, eller NK:s och Åhléns sådana avdelningar. Jag blir yr i huvudet efter några steg och illamående efter några till. Det är djupt andetag och hålla andan som gäller när man ska passera igenom! Urk.

Direkt efter jobbet blir det nästa jobb i rejäl kontrast till det jag lämnar, från datorsittande till högriskmatch på Gamla Ullevi mellan IFK och AIK. Variation förnöjer! :o) Förhoppningsvis lär det bli lugnare än SM-finalen, men man kan aldrig veta med de kära supportrarna.


Kommentarer
Postat av: Anna

Hu, vad du jobbar och far.



Jag tycker det är riktigt jobbigt med parfymer då jag får migrän av det. Jag har en kollega på jobbet som springer runt och påtalar för alla elever att de har för mycket parfym - vilket är bra - men sen öser hon själv på sig parfym och hävdar att det är en parfym som alla tål då hon (som är allergisk) tål den. Eh. Rimmar illa. ;o)



2010-05-06 @ 08:20:10
Postat av: Linda till Anna

Men vad var det för kass ursäkt? Bläh, hon kan väl skippa den helt!

2010-05-06 @ 14:31:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0