Mer från helgen


















Eftersom Oo inte sett Storforsen (tror jag själv bara kört förbi den) på vintern, skyndade vi oss ut i det vackra vädret efter frukosten. Jätteroligt att han nu inte bara fått uppleva den på sommaren utan nu också i dess vinterskrud! Jag ahr ju besökt Storforsen ett flertal gånger men slås ändå av dess storslagenhet varje gång. Till och med i sitt decimerade vintertillstånd var det dånande, vackert, mäktigt och läckert! Inga bilder gör den rättvisa, som allting annat när det kommer till storslagna fotoobjekt, men jag är så glad att vi hann ta den svängen i solskenet!
Fick också en fin bild av kyrkan så som den ser ut från forssidan.
Oo hade så gärna velat ha en cache från Storforsen, men de tre som skulle finnas där vara helt enkelt oåtkomliga på grund av snön! Hade vi haft bättre kläder, mer tid och spadar så kanske vi kunnat hitta en som skulle vara alldeles intill kyrkan. Menmen, kanske en annan gång!
Blir så glad när Oo uttrycker sitt gillande över mina hemtrakter! Och att hans göteborska dessutom fick vissa inslag av norrländska under lördagskvällen gör en Pitefru blödig i hjärtat!
Väl tillbaka i Luleå var det raka spåret till flygplatsen, eller ja, var ju bara tvungna att söka efter de cacher som skulle finnas i den närliggande industriområdet. För mycket snö vid en, men hittade den andra! Jepps, inuti en företagsskylt! Fick med oss två travelbugs som nu fått ett skutt söderut.
Om mindre än två månader är vi tillbaka på Kallax flygplats för ännu ett bröllop, så då kanske snön kommit sig undan lite mera och fler cacher kan tas! Jag måste se till att boka boendet tills dess, men vet inte riktigt vilket hotell jag ska välja. Det skulle vara roligt med något lite mindre och mysigare ställe, men känner inte till några sådana. Får göra lite efterforskningar! Sedan var ju Oo inte helt oäven att ta natten till lördagen uppe i Storforsen för att hugga någon av de där cacherna! Vi anländer ju relativt tidigt till Luleå, så vi har ju faktiskt ganska bra med tid att leta några stycken! :o)

Tänk, då är det Jennys tur att gifta sig! Min barndoms Jenny, ett år yngre men alltid mera vuxen än sitt yrväder till granne! Snacka om att tårkanalerna kommer att få jobba igen!



Kommentarer
Postat av: Jenny

Min mor och far erbjuder er sängplatser om ni vill ha krypavstånd från bröllopsfesten. Syrran bor ju inte heller så långt därifrån och ni är mer än välkomna att bo där också. Det är bara att tacka ja!! (om ni vill förstås...). Hör av dig hur ni vill göra!



Vilket vacker brudpar! Alla lyckönskningar till dem!

2010-03-15 @ 11:01:48
Postat av: Linda till Jenny

Hehe, krypavstånd är det verkligen! De är så himla snälla och goa, men du vet ju hur jag är! :o) Vill inte inkräkta och ställa till besvär, även om det faktiskt skulle vara en glädje för dem att inhysa oss. Tvångstankarna består! Men du/ni kanske känner till något mysigt gästgiveri eller liknande som alternativ till ett "vanligt" hotell?

2010-03-15 @ 12:33:56
Postat av: Jenny

Gästgiveriet på Pitholm? ;-) De skulle tycka att det var jättekul om ni ville bo hos dem! Mamma hälsar att erbjudandet kvarstår.

Sluta svamla!

Om ni nu väljer att inte bo hos dem eller syrran (som också bor på pitholm), kolla upp vandrarhemmet i Piteå-beror på vad ni har för standardkrav efter alla era hotellnätter...;-) Annars finns ju Pite Havsbad med möjlighet till äventyrsbad? Stadshotellet? Skoogs City hotell? Furunäsets hotell?

2010-03-15 @ 13:58:46
Postat av: Linda till Jenny

Hehe, ja det har blivit en del på sistone! Just därför skulle det vara lite kul att prova ett mindre mer "personligt" ställe typ bed and breakfast. Men sådana kanske man bara finner i en liten idylliska by ute bland de skotska kullarna? Privat, men ändå inte så kommersiellt.

Svamla? Jag? Sällan! Xo)

Åh, bor hon och Johan också där nu? Vardå?

2010-03-15 @ 14:11:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0