Sunt leverne

Jag brukar alltid duscha på anläggningen innan jag åker hem just för att det är så skönt att ha det gjort. Igår ville jag dock basta, så Oo knäppte igång den och lade sig själv i badet. Så där fann jag honom när jag kom hem. Med laptopen. Jag har väl redan berättat att han ibland har den också inför långsittningar på muggen? Okej att jag kanske är datorberoende, men det finns gränser!

Jag utrustade mig med en äkta kioskroman och svettades i bastun innan middagen avnjöts.



(Förrätt innan bastun, och varmrätt efteråt! Mmm!)









Juice av blodapelsin  är smaskens! Dock glömmer jag aldrig en hotellvistelse (var det Skellefteå? Köpenhamn?) där jag bland juicetillbringarna plötsligt upptäckte en med rött innehåll! Yes! Det är ju allt som oftast apelsin- och äppeljuice som serveras på hotellen. Direkt vid serveringsborden hällde jag upp ett stort glas och tog en djup klunk. Tomatjuice!!! Det var traumatiskt kan jag säga och fy vad Oo skrattade!

Vi blev fem deltagare till passet, och nyårshysterin har lagt sig på Kållered. Betydligt fler än igår blir det dock. Jag brukar småprata lite i omklädningsrummet efteråt, och efter förra veckan fick jag den feedback jag resonerat kring om att ta gamla låtar. Stretchlåten gillade de, men tempolåtarna ville de gärna ha kvar eftersom de nu kommit in i dom ordentligt och kan ta i utan att behöva fokusera så mycket på koreografin. Sedan finns det ju ändå alltid någon som är less på någon låt och gärna ser den utbytt, så det är lite svårt att få alla nöjda :o) Funderar ändå på att byta ut nummer fyra ikväll, alternativt också nummer fem. Stretchen jag körde förra veckan får också ligga kvar då den är så GRYM! http://www.youtube.com/watch?v=gEgXDhiayz4

Stackars Oo får snällt hålla sig ifrån innebandyn några veckor då han efter morgonens ortopedbesök fått fastslaget att han har hälsporre.
Han linkar rätt bra emellanåt och är allmänt kinkig för att han inte kan gå och springa som han är van att göra. Nu blir det andra tränings-former, men framför allt riktiga skor och inlägg som gäller för honom. Förutom hälsporren nu har han ju så snedbelastade fotleder att till och med jag tycker det ser otäckt ut. De specialinlägg han fick gjorda till sig är ju så nedtrampade nu så nya behövs absolut!

(vardguiden.se)

Jag lär också skippa innebandyn dessa lördagar då jag faktiskt börjar känna mig lite sliten. Inför måndagarnas combatpass har det känts som jag inte riktigt hunnit återhämta mig i kroppen. Shit vilken klenis man blivit! Att det skulle kunna bero på mitt eminenta födointag låter jag vara osagt... Men denna lördag måste vi ändå se till att vi har kläder och annat fixat inför näskommande helgs bröllop i Luleå! Nu på söndag har jag dessutom kvartal, så jag får ett träningspass ändå som heter duga. Det är rätt svårt att hålla igen på kvartalerna om man säger så! :o)


Kommentarer
Postat av: Anna

Å badkar... Å bullar... Å chips med dip... Efter bröllopet ska jag minsann njuta av godsaker jag med och det utan dåligt samvete. :o)



Vad bra att du kollar upp vad dina deltagare tycker och inte bara kör på som du vill ha det själv. :o)



2010-03-04 @ 10:05:00
Postat av: Linda till Anna

Mm, det var en riktigt god middag! Xo)



Ja, det är nog lätt att man råkar hamna där när man själv ofta kör passen mer än deltagarna och därför tröttnar före. Då fårman påminna sig vem man är där för! :o)

2010-03-04 @ 10:08:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0