Najs

Det blev varken skor eller byxor. Men tjugo kilo kattsand vilket inte är illa pinkat ändå! Utmattade av vår shoppinginsats blev det sen lunch på "Paprika" (tror de heter så) i Allums köpcenter. Snacka om att de fyller tallrikarna!
Jag ides helt enkelt inte hålla på att leta och prova brallor, men Oo kollade lite i varje fall utan att finna, så sista anhalten var storhandling innan vi åkte hem. Så himla smidigt det är med självscanning!
Loggade en cache också så vi kom ett snäpp närmare trehundrastrecket. Mer caching än så blev det inte då vi kom ut så sent, men imorgon siktar vi in oss på fler! Vi har tre travelbugs som vi måste försöka få iväg, framför allt en som vi nu hållit på lite väl länge.










Det blir i princip samma pris som det jag betalar i Kållered, men då Sisjön inte säljer så är det smidigare att ha ett lager hemma! Vitamin Wells drickor alltså, kanon för en icke vattendrickare som mig att ha på passen!

Väl hemma har vi röjt gärnet, så nu har jag ro i sinnet igen :o) Fia släpper pälstussar överallt, så man kunde inte kliva ett steg utan att få en sådan glidandes framför sig! långpromenad med dammsugaren, tvättmaskin nummer två går, bänkytor och bord syns igen, nya sängkläder, kläder som låg högt och lågt är borta och spiskåpan blänkande ren.
Aaah!
(Förnöjd suck)
Visst, man skulle kunna damm-torka, dammsugas kökslådor, sortera fruktskålen (allmän dumpningsplats för jag-vet-inte-vad men den är överfull!), torka ur kylskåpet, gå igenom garderoben och byta de två trasiga spotlightsen. Men någon måtta får det vara. En annan dag, detta räcker för att jag ska kunna slappna av och verkligen ta helg vilket innebär plugga pass. Vill ju kunna köra hela nya koreografin till måndagens pass, så det blir att traggla lite till.



En av de travelbugs som mellan-landat hos oss har en kapsyl-öppnare där dess mål är att dokumenteras när upphittaren öppnar sin "favouritebevarage". Den har varit på väg ända sedan femte oktober 2005 och verkar ha startat i staten Washington i USA! :o)

Jag måste försöka få iväg åtminstone en av mina travelbugs, men kan inte komma på något skojsigt mål eller vad som ska få följa med på dess färd.

Nej, nu ska jag inte sitta här mera för tillfället! Har pass att plugga och vad kan passa bättre till det än...chokladfondue! :oD









 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0