Måndag

Middag á la bara-Linda! Mmmums för fiskbullar i hummersås! Och sådana där smörgåsrån kan man ju äta hur många som helst utav!
Sådär härligt trött i kroppen som man bara kan bli av ett träningspass, och den enda fysiska ansträngningen man nu känner för är den som krävs för att ta sig till sängen. Oo är på väg hem från ett iskallt Gamla Ullevi där GAIS tydligen vunnit mot...nåt lag.
Vi blev hela åtta deltagare idag, kul! Nya koreografin sitter ganska bra, bara muy thai-låten som bråkar lite med mig, men inga större blunders. Nu när solen börjar vara uppe lite längre igen så ligger den rakt in genom de stora fönstren. Den inte bara bländar, den värmer också, så när vädret blir ännu varmare kommer vi att köra bastucombat! Det finns ju sådan där yoga i högre temperatur som visst ska vara extra effektivt eller nåt, tänk då hur combaten kommer att vara där ute! :o)
Fast vi får hoppas på jalusier, luftkonditionering eller möjlighet att öppna fönstren i varje fall, för nu blev det varmt där inne, och inte den mest syrerika luften heller, och då var vi bara åtta! Kan bli en spännande vår och sommar där ute! :o)
Ryggen är nu endast lite stel, annars ok. Gött! 
Imorgon är det teammöte med Elan direkt efter jobbet, men jag måste avvika tidigare eftersom det är födelsedagskalajs hos Oos föräldrar. Tomas fyller år så jag ska få äta tårta! På måndag, Annandagpåsk har vi bjudit dom på födelsedagsmiddag som vi kombinerar med Oos födelsedag eftersom han fyller på tisdagen. Vi åker till Stockholm och systeryster på fredag till söndag. Vi behöver komma hem så vi hinner handla på söndagen, för en gräddtårta blir ju godast om den får stå och götta ihop sig med sin fyllning en dag innan den ska ätas! En vanlig hederlig gräddtårta är ju klart godast eller hur? Och vilken fyllning är bäst? Själv tycker jag att mosade bananer och sylt är givet. Sedan kan man för att lyxa till det köra ytterligare en botten och lägga i vaniljkräm! Grädde över hela härligheten och så konserverade mandarinklyftor och sådana där Romerska bågar eller vad de heter, de där chokladhalvmånarna som smakar apelsin. GottgottgottgottGOTT!!
Jag får ju använda Tomas födelsedag som en anledning att göra tårta för Oo gillar ju det inte (!!). Om han fick välja skulle det bli äppelpaj till efterrätt. Gott det med i och för sig, och han fyller ju också år. Hm. Kanske får börja med äppelpaj efter maten och så tårtan senare? :o)


Kommentarer
Postat av: Anna

Härligt inlägg! Först får jag sukta efter mumsiga smörgåsar som jag inte kan äta. Sen skriver du om smaskig tårta... Mmmm. Jag röstar på mosade hallon på ett lager och vaniljkräm på det andra. Grädde på toppen och sen skivad kiwi... Yammi!



Fiskbullar i hummersås är även en favorit här. Men jag saknade den mosade potatisen på bilden.... Du hade väl redan ätit upp den. ;o)

2010-03-29 @ 22:39:24
Postat av: Linda till Anna

Mm, färska hallon är ju så gott att ha i! Men kiwi? Den var intressant! :o)

Ööh potatis? Det ids man väl inte göra! XoD

2010-03-30 @ 06:54:02
Postat av: Anna

Jag förstod att det var skälet... ;o)



Kiwi är helt perfekt. Lagomt syrligt. :o)

2010-03-30 @ 09:52:24
Postat av: Linda till Anna

Heh, känner du mig eller? Xo)

2010-03-30 @ 10:28:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0