Liksom fredag!

Lite påfyllnad i maggen innan passet i Sisjön där det blev sex stycken deltagare! Det märks också att de nya nu kommit in i koreografin då de alla hängde med jättebra och kunde ta i mera så som man kan när man inte behöver tänka lika mycket. Jätteduktiga! Och så byter jag koreografi om typ två veckor, hehe! Funderar på att smygstarta lite eventuellt nästa vecka, då jag faktiskt börjar få ganska bra koll på en del låtar. Dock skulle jag vilja hinna köra igenom dom ordentligt på riktigt och inte bara i tanken på väg till och från jobbet innan. Hann bara känna på uppvärmningen och den fräcka låt nummer sex igår innan passet.
Snälle Oo hade fixat fläskfilémiddag tills jag kom hem och så pratade vi försäkringar tills det var dags för två tröttisar att gå och lägga sig vid tio! Vi ska nog slå ihop alla våra försäkringar för bilarna och huset till ett och samma hos Nordea.
Gulingen har jag försäkrad hos Aktsam för typ åttatusen per år eller nåt, vilket skulle bli mindre hos Nordea med samma villkor. Oos Goldie samt huset ligger nu hos Länsförsäkringar, medan han har en personförsäkring via sitt fack och jag nån via Trygg Hansa. Den har legat där och tickat sedan jag typ fyllde arton och pappa tecknade en. Kanske läge att se över den också. Det är lite småkul att granska villkor och alla de juridiska krumbukterna som man brukar få med i den lunta papper man skrivit på. Är det någon som brukar orka läsa igenom alla dom innan man skriver? Sedan finner man i förbigående att det dessutom bara är en sammanfattande översikt som man sitter och bläddrar i. Så typiskt. De skulle ju kunna få en att skänka bort hem och egendom i någon av alla de där paragraferna som man skriver under i sin goda tro på den privata näringsidkaren!
Morgonsnapshot innan vi ger oss ut i de isiga backarna. Största delen av våra småvägar är faktiskt bara nu, men på många ställen, framför allt i backarna är det av någon anledning fortfarande is.
Ikväll är det teknikfokus på mitt pass, men jag vet inte riktigt hur jag ska klämma in det. Eftersom det är klass strax innan brukar jag knappt hinna hälsa ordentligt innan det är dags att köra igång, och att ta för långa stopp mellan låtarna för att visa teknik brukar inte vara populärt eftersom man tappar flytet och blir kall. Får se hur jag gör, det är ju ingen klass efter mitt i alla fall, så kanske man kan köra lite då? När alla är trötta och nöjda med sin träning och bara vill åka hem :o)

Liksom fredag idag eftersom jag tagit ledigt imorgon! Efter lunch åker vi norrut!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0