Landvetter

Nu sitter vi båda på Landvetter med våra laptops i knäet och ser jätteupptagna ut. Tänk om de visste att en av oss bloggar och den andre skördar sina grödor i Farmville!
En god lunch med Monica i Stensjön på vägen hit och gratis parkering intill flygplatsen tack vare att hon jobbar här ute! Oo fyllde på matskålarna till katterna så de skulle klara sig till söndag. Jag tror inte det blir några större problem…

Efter vi checkat in vår enda väska tyckte Oo att det skulle vara typiskt om den kom bort. Jag har hört väldigt många som fått sina väskor skickade till Paris när de själva väntar i Stockholm och så vidare, men själv har jag faktiskt alltid klarat mig!
Eller mina väskor har alltid klarat sig kanske man ska säga. Just därför vore det kanske typiskt om de nu hamnade i Katmandu istället för Luleå så vi får gå på Annas bröllop iklädda jeans och Mariotröjor! Vore onekligen minnesvärt i och för sig. Ingen av gästerna lär komma ihåg vad tärnan hade på sig, men om hon har jeans och en stor Mario på ryggen är sannolikheten större! Haha! Fast man ska ju inte stjäla uppmärksamheten från bruden, så jag får hoppas att väskan hamnar där den ska! :o)
Provade en ny frisyr idag. Det är ungefär så långt min friseringsförmåga sträcker sig, och jag kan inte låta bi att undra om jag ser lite fånig ut. Dock har jag sett andra ha framåtlagda ”pippilotter” och tyckt det varit rätt ok. Ungefär som att avundsjukt betrakta en klänning på en tjej, medan man själv känner sig som en karl i kvinnokläder iklädd samma kreation.

Nästa inlägg skrivs i Luleå! Eller som Oos spanske kollega sade när han fick veta vart vi var på väg: "What are you doing in the North Pole in the middle of the winter??" :o)



Kommentarer
Postat av: Anna

Jag gillar pippilotterna. Hur fint som helst. :o)



Tur att ni inte har hundar. De hade slafsat i sig all den där maten på nolltid och sedan svultit resten av helgen. ;o)

2010-03-12 @ 16:16:46
Postat av: Jesperkristin

Hello! I was wondering if anyone could help me by giving me some arabic preyers so I can copy them out as I am making a torah for school! Please email me or reply on this Guestbook! Thank you! I love the website by the way!

2011-11-06 @ 11:04:21
URL: http://jesperkristin.blog16.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0