Kickan

Oos farmor har nu gått bort. Jag har fått äta upp att jag tränade igår, eller så hade det inte spelat någon roll. I vilket fall tog jag mig till jobbet, men undrade hur det skulle gå en hel dag vid skrivbordet. Så får jag nyheterna från Oo och beslutet är enkelt. Jag sjukanmäler mig, Oo kommer förbi och hämtar upp mig och vi åker omkring lite planlöst. Pratar lite, kramas lite, promenerar lite. Jag rör mig som en gammal gumma och rycker till vid minsta felaktig rörelse. Äter lunch i Kungälv på ett riktigt bra ställe, tar det lugnt hemma. Jag hittar en bekväm ställning på vardagsrumsmattan över en stor kudde där jag snarkar en stund medan Oo klickar på sin dator.
Imorgon är det Sportlifekonvent och jag är bokad på ett combatpass men åkte ifrån kvittot på bokningen när jag lämnade jobbet. Det poängterades hur viktigt det var att man hade den, så får se hur det går. Jag hoppades att vi kunde besöka Djurens samarittjänst idag då jag tror det skulle passa min Oo ganska bra, men föreståndaren var inte där idag. Imorgon ska vi dock åka dit!


Kommentarer
Postat av: Elin

Å, vad tråkigt! Är så jobbigt när nån man älskar dör, och saknaden blir stor! Vi tänker på dig Johan, och på dig Linda, och hoppas ni minns alla fina stunder med farmor!!

2010-03-27 @ 09:45:55
Postat av: Nina

Tråkigt att Oos farmor gått bort - hälsa honom från oss ! Kramar

2010-03-27 @ 17:31:09
Postat av: Linda

Tack!

2010-03-27 @ 19:09:04

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0