Innan sängen

Yes jag fixade hela passet utan att vare sig tappa rösten eller kollapsa! Inte mitt starkaste pass precis men nöjd ändå. De fem goa deltagarna fick köra igenom hela nya koreografin med bara några smärre missar från min sida. Jag kan dock erkänna att det känns grymt skönt att jag har två andra instruktörer att köra tillsammans med imorgon! De nya tripod-armhävningarna är ingen lek! Urgh!
Känns aldrig riktigt hundra innan man fått in koreografin ordentligt och kan coacha som man vill. Nu blir det ofrånkomligt att man koncentrerar sig mer på att komma ihåg kombi-nationerna och det som komma skall för att inte riskera hjärnsläpp. Några omgångar till och det kommer att gå mer eller mindre automatiskt. Behöver kolla igenom några låtar dock innan jag sluter ögonen för natten.





Fick beslutsångest i affären på vägen hem. Så delikata alternativ! Beslutet föll på nostalgischnitzeln, men jag blir lika besviken (och äcklad) varje gång det knastrar till i "köttbiten". Blä för brosk och urk för senor! Brr!

Avrundar med lite popcorn och jag har laddat inför morgondagens pass. Alltid lika kul med release, eller specialklasser över huvudtaget när vi teamar ihop flera instruktörer! Ylva föreslog en påskspecial på Skärtorsdag. Vi ska köra som påsk-kärringar! Hahaha!!

Nej, nu är det dags att förflytta laptopen till sängen, pula i dvd:n och köra lite sista-minutenplugg!


Kommentarer
Postat av: Anna

Hur ofta byter ni egentligen program? Måste man byta så pass ofta eller är det upp till varje anläggning?

2010-03-24 @ 21:43:34
Postat av: Linda till Anna

Vi byter var tredje månad och tror man måste göra det för att "få" tillhandahålla LesMills (Body Combat, Body Attack, Body Balance, Body Jam, Body Vive, Body Step och RPM) material. Jag kan tänka mig att LM vill tillse att programen alltid är "fräscha" så att deltagarna inte tröttnar.

2010-03-25 @ 06:47:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0