Har väl sagt det förr...

... men det är roligt att ha mycket att göra! Är inne i ett nytt utbildningsblock, så det är förberedelser och kurser men på sådan nivå att det är hanterbart och man känner att man har tid att faktiskt förbereda ordentligt. Dessutom är det så himla kul att komma ut och faktiskt träffa inköparna, få ansikten till alla de röster jag annars bara har i hörsnäckan. Bland annat fick jag äntligen träffa en himla go kille jag haft många supportsamtal med, så fort han öppnade munnen och avslöjade sin mysiga skånska dialekt kände jag igenom honom! :o)

Detta är dock inte skånepågen, utan en av mina kollegor Christoffer som jag till slut lyckades dokumentera under en av alla de gånger han gör mig sällskap i Gulingen. Eftersom han bor åt Frölundahållet kan han åka med mig då jag ändå ska åt det hållet till mina combatklasser. Vi har rejäla "gul bils"-fighter varenda gång!

Apropå combat så har Lesmills tagit fram lite nya kläder som profilerar sig till de olika typer av klasser som de tillhandahåller. Det var dock inte särskilt mycket eller varierat de hade, men en överdel föll jag för!
Visst är den fräck! Jag gillar ju överdelar med lite annorlunda ryggar. Problemet brukar dock vara att man ju oftast behöver en i detta fall sportbh, för den verkar ju inte ha en inbyggd och då sticker den fram och sabbar den snygga ryggen på tröjan. Vet dock inte om jag ska våga mig på att beställa en då jag är genuint skeptisk till att beställa oprovat, oavsett det gäller postorder eller Internet.
Sedan kanske det blir jobbigt varmt att ha långärmat på ett pass? Men materialet verkar tunt och lätt, och så skulle man kunna ha shorts istället för långbyxor. Har man byxor i fel material kan knän och kickar bli riktigt jobbiga vilket är en anledning till att jag i garderoben har ett gäng svarta träningsbyxor där nu endast två funkar både storleksmässigt och kickmässigt! Shorts är onekligen rätt bekvämt, men det är inte många som är snygga enligt mig, och ja jag tycker att man som instruktör i varje fall ska försöka se bra ut klädmässigt. Jag har länge funderat på att ge mig ut på en seriös jakt på shorts, men hur kul är det att prova med vintervita ben och femtioelva lager kläder som först ska skalas av? Det finns ju en uppsjö av byxor och shorts av olika längd, men även om vissa kan se bra ut på andra tycker jag själv jag ser ut som ett fån i sådana. Kvartslånga, avsmalnande, knälånga, halvlånga och allt vad de nu är känns lika mycket jag som om jag skulle sminka mig och bära kjol. "Vanliga" korta shorts är de jag hittills känt mig mest bekväm i och som jag använder när jag spelar innebandy. Där är det dock ett par gamla Sportlifeshorts jag använder efter ett panikinköp då jag inför en klass glömt brallorna hemma (nej, de är inte särskilt snygga).
Thomas säljer ju en massa Nike-grejer, bland annat kläder så jag ska försöka att pallra mig upp till honom någon gång och kika på det han har.
Madrassinköpen hänger dock kvar som ett svart hål på vårat konto, så får nog vänta lite med klädshoppingen en stund. Om jag kan...trääääningskläääder (dregel)!


Kommentarer
Postat av: Anna

Ja, det där var en top som det verkligen står Linda på. ;o)

2010-03-17 @ 11:49:25
Postat av: Linda till Anna

Jamen visst gööööör det!! :oD Villhamåstehaskaha!!

2010-03-17 @ 12:15:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0