Halvkokt

Trevlig söndag:
En drygt två timmars promenad till och från Gunnilse.
Lägga på sommardäcken. Okej, inte så trevligt kanske, men att göra det tillsammans och känslan av att ha det gjort är väldigt trevligt!
Skära ihop en stor sats köttgryta. Inte så trevligt heller, men vetskapen av de många matlådorna och känslan av att vara duktig är trevlig!
Svettas en lång stund i bastun och komma ut till doften av gryta som puttrar på spisen.

Oo skötte själva bytarmomenten medan jag försökte serva genom att lossa bultar, flytta domkraft, flytta däck och så vidare. Det känns dock rätt ok i ryggen nu, framför allt efter bastun!
Oo ligger och tittar på Fröundamatchen, det går visst inget vidare. Det skulle inte förvåna mig om de fixar så att maximalt antal matcher måste spelas, allt för att suga ut så mycket pengar som möjligt. Jag fattar inte riktigt grejen med femtioelva matcher för att gå till slutspel, och så femtioelva till för att komma till kvarts- respektive semifinal eller vilken ordning de nu är, men kan inte tänka mig annan anledning än pengarpengarpengar! Ok, för rättvisans skull typ bäst av tre för att ge lagen en chans att tabba sig en match. Men fem? Eller vänta nu, det är ju sju!!

Gång- och cykelvägen från Gunnilse sträcker sig raklång ända till Gråbo. Dess sträckning var förr i tiden järnväg vilket nog förklarar de lååånga raksträckorna och obefintliga backarna. Det blir finfin sträckning för inlines när de väl fått bort gruset, men också lite väl tradigt utan minsta stigning eller sluttning.
Förvånansvärt många golfare var ute med sina små vagnar på Lärjebanans 18-hålare som vår vandringsväg skar rätt igenom. Oo gav mig en lektion i pinnfärger, teefärger, handikapp och ban-handikapp (ja, även banorna har handikapp!). Jag blev inte ett dugg mer sugen att börja strutta runt och slå bollar efter det.

Undrar om jag ska försöka ta tag i Camillas nyckelpigemössa.
Isabella hinner ju gå ut dagiset med det trevliga namnet innan jag är färdig! Jag är bara rädd att den också blev för grund, för att inte tala för stor att jag tappde modet lite. Men å andra sidan så vet jag ju faktiskt inte eftersom jag har noll koll på barnhuvudstorlekar. Det är ju faktiskt inte så mycket kvar att göra, det handlar bara om att få tummen ur! 
 


Kommentarer
Postat av: Anna

Sommardäck? Golfare? Asfalt? Nä du! Här har det snöat i dagarna två. Skottning, vinterdäck, täckbyxor och snögubbar. ..."Än är det vinter kvar säger mor"... :o)

2010-03-28 @ 18:41:30
Postat av: Elin

Å, vilken fin gångväg.. perfekt för en löparrunda minsann! :) Får utforska den! :)



2010-03-29 @ 08:46:37
Postat av: Linda till Anna

Hehe, fashinerande att vi bor i samma land! Här är så gott som all snö borta nu!

2010-03-29 @ 11:11:26
Postat av: Linda till Elin

Tjao, om man gillar att ligga och nöta asfalt fram och tillbaka på raksträcka! Xo) Men omgivningarna är rätt fina. :o)

2010-03-29 @ 11:12:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0