Bliväder

När medeltemperaturen ligger över noll under en veckas tid är det per definition vår eller? Det rinner, droppar, skvalar och porlar i en väldans fart, och för första gången sedan jag flyttade ned till västkusten känns det som riktiga årstider. Inte sommar -> regn/blask/isvind/snö/tö/blask/is/regn -> lite mindre isvind/snö/blask -> sommar, utan sommar -> höst -> vinter, och så kanske nu också vår?
Rädslan för av snö kollapsande tak går över i rädsla för översvämmningar när den knappt sedan mannaminne stora mängden snö nu tinar bort i turbotempo.
Töandet gör mig inte så mycket, jag har fått mycket snö denna vinter, och ska det nu töa får det gärna göra det så länge det inte ska hamna i det där ofantligt trökiga mittemellanstadiet av regn/blask/isvind/snö/tö/
blask/is/regn
!

Har träningsvärk i rumpan, eller kanske mer korrekt uttryckt, skinkorna idag. Lite mer i den högra än den vänstra vilket kan tyda på att jag antingen fuskade vid "shoot"-rörelsen på vänster sida, att jag är svagare i den högra, eller helt enkelt bara var extra duktig med den högra. Bara att välja.
På måndag skulle jag ha krängt på mig min kycklinggula vaktjacka och jobbat när IFK möter Häcken, men den obefintliga chansen att få vikarie till min combatklass ute i Sisjön omintetgör dessa kyliga timmar på Gamla Ullevi. Ajdå. Jag får ju kränga på mig kavajen istället imorgon och vakta inne i varma Möllan. Najs.
Ikväll är det Kållered som gäller. Kanske kör jag hela gamla passet rätt igenom. Kanske byter jag ut någon. Har inte bestämt mig ännu. Livet är fullt av mariga val.


Kommentarer
Postat av: Anna

...och här snöar det. :o)

2010-03-18 @ 17:24:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0