Raining

Sedan bilden togs har jag nu Maja i knäet och Fia intill i soffan. Sju lunchprotioner med gulashsoppa svalnar på spisen och bilder från både Annas och Jennys bröllop är brända på var sin skiva. Nu återstår bara att se till att få iväg dom till de respektive fruarna! :o)
Gott skönt att jag fick gräset klippt innan regnet kom! Otroligt vad mycket trevligare det ser ut bara för att gräsmattan ser ut som den ska. I hörnet på tomten ligger virket som kommit medan vi varit borta. Det ska bli altan som ska sträcka sig från den nuvarnade längs hela framsidan och till entrésidan som äntligen ska få nån form av riktigt utseende.

Ska hämta Oo vid lunchtiden imorgon och funderar på att dra till Sisjön och träna på nya releasen innan. Låt nummer sex är en riktig utmaning med balans och styrka i form av l-å-n-g-s-a-m-m-a kickar! Gjorde ett litet övningsförsök i Frankrike med lite tveksamt resultat. Behöver definitivt finslipas. Senast vi hade så många upprepande och långsamma kickar var nog koreografi nummer 28, så det är ett tag sedan!

Skåda två av mina tre nya kissar! Söta va? Sedan såg Oo min blick på den tredje också och bad expediten ta med också den! De var inte så dyra men helt i min stil! :o)


Sedan har vi ännu ett tillskott som fick sin plats ovanför ytterdörren. Ser ni vad det är måntro?

Visst är den söt? Hittade den i en butik i gamla delen av Nice och köpte en till Liisa också som tack för hjälpen medan vi varit borta.
Men ännu en varelse har krupit upp på våra väggar, så nu har vi inte bara nyckelpiga och geckoödlor!


Jepps, en "vanlig" ödla kryper i vårt hörn! Vi hann se en nästan lika stor klargrön sådan slinka iväg genom buskarna till ett grannhus. Nu inser jag också att jag faktiskt glömt ännu en figur och den köptes med tanke på de otroligt distinkta och höga grodljuden som hördes på kvällarna! Här var det inte de tropiska syrsorna, utan grodkväk!

En kvällspromenad hem tillbaka från byn var vi ju bara tvugna att följa ljuden ned till den torra bäckfåran, och där var de, otroligt små för att kunna utbringa sådana höga ljud, men ändock gjorde de det! Därför fick det bli en liten grön keramikgroda också som nu hänger i sovrummet så vi kan erinra oss om deras mysiga kvällsljud. :o)
Det var all shopping vi gjorde förutom några kylskåpsmagneter som vi nu av tradition alltid ser till att köpa från de platser vi besöker. Det blev en med Nice, en med Monaco, en med Cannes och en med Pisa. Det börjar bli ganska många nu på kylskåpet med Barcelona, San Francisco och Yosemite. Tror vi har en från Kiruna också, men ingen från Kauai!? Missade vi att köpa en från Hawaii? Illa!

Oo är så söt och omtänksam genom att messa medan han är borta. Tydligen hamnade de i Falkenberg efter någon form av markäventyr. Nej, nu ska det ätas hubelibubbar! :o)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0