Combatens vara!

Nu när klockan passerat 16 och Sisjönsanläggningen är bemannad, ringde jag och kollade om mitt pass som inte syns i bokningen. Tydligen är det datorsystemet som strular så de inte kan lägga in det igen!
Anneli ringde mig och frågade huruvida det skulle bli något pass eller inte eftersom vi pratade om det i torsdags och det inte syntes i bokningen. Så nu blir det vi två i varje fall! :o)
Nu vet också hon i receptionen att det blir av i alla fall utifall någon skulle undra så här i sista minuten. Men visst är det synd. Jag har ju redan så få deltagare där ute, och att det ser ut att utebli än fler pass än det nu faktiskt gör är ju inte så bra. Förhoppningsvis ringer de andra som brukar vara med, så de blir informerade på det sättet.
Har klämt i mig mina resterande två falukorvsmackor utan gurka, och känner mig sugen på att köra igenom nya koreografin. Får se hur det går. Tack och lov är Anneli förstående! :o) Vem vet, sedan kanske hon ska ha upp mig på en sådan där pilatesboll igen! Hon är ju träningsproffs eller alla hennes timmar med personlig tränare och skulle ha mig att prova några av hennes övningar! Urgh! Föreställ er mig balanserandes på en sådan där boll och göra sit-ups! Xo)


Kommentarer
Postat av: Anna

Hahahaha! Måste man inte kunna svanka för att göra situps på en boll? ;o)

2010-06-21 @ 16:56:34
Postat av: Linda till Anna

Så du kan ju TÄNKA dig hur bra det gick!! Xo)

2010-06-21 @ 20:31:26
Postat av: Askrebecka

I like your website alot...its lots of fun...

2011-04-28 @ 10:26:02
URL: http://askrebecka.blognext.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0