Brum-brum

Visst är den söt? Den brummade jag med till jobbet idag medan Gulingen får ny fin framruta under dagen. Sprickan som växte ut mitt i synfältet hade aldrig gått igenom besiktningen på torsdag, så nu ska det åtgärdas. Det är ju guld värt med fri lånebil, och här var det verkligen fri lånebil också! Behöver inte ens tanka upp det jag kör! Lånebilen på Seat betalar jag visserligen inte mycket för, men den ska också tankas upp. Mycket bra Olofstorps Glasmästeri! :o)
Att byta rutan är inte särskilt billigt, men tack vare försäkringen blir det endast självrisken på 1500 spänn. Oj vad klart och bra jag kommer att se nu när jag kör!

Jag var riktigt trött igår, medan Oo var rena Duracellkaninen. Inget ovanligt i och för sig, men nu var han till och med så energisk att han inte ens kunde sitta och kolla på fotbolls VM! Jag fixade middag och slumrade sedan i soffan medan han skurade golvet, städade i köket, åkte och handlade tvåkomponentslim för att fixa mikrovågsugnen vilkens öppningsmekanism gått sönder, gjorde ett försök att fixa med digitalboxen, torkade kattkräk och tömde kattlåda! Och jag fick inte ens dåligt samvete! Jag gick och lade mig innan klockan var tio och märkte sedan knappt när han sent omsider gjorde mig sällskap. Tidigt imorse klev han sedan upp för att brumma till Malmö över dagen. Får se hur pigg han är ikväll!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0