Majs e gott!

På väg hem efter combatpasset som kändes grymt bra i hela kroppen! Sex deltagare varav två sedan sade tack och hej med hopp om återseende då de reser bort och jag troligtvis slutat innan de är tillbaka.
Var lite orolig att förkylnings-symptomen skulle hämma mig, samt den "tunga" känslan jag haft i kroppen senaste gångerna, men det kändes kanon! Till kvällen kom dock straffet när det dröjde timmar att somna då näsan snorade igen totalt och småhosta fick katterna att fly sängvärmen. Verkar ändock vara en snabb och lätt förkylning då det idag bara är lite kli och ont i halsen.
Oo jobbade på altanen så jag handlade lite på vägen hem och sneglade ner i frysboxen. Majskolv!
Det blev en mumsig förrätt innan spagettin och falukorven! Det var så längesedan och är ju så gott! Jag föredrar dom helt klart kokta och så med smör och salt, inte grillade då de bara blir supersega och fastnar överallt i munnen. Minns när jag första gången fick smaka kokt majskolv. Det var till en förrätt hos några i kvarteret då jag var barn, och jag liksom när jag åt sushi för första gången började må illa. Andra gången och sedan dess är det dock hur gott som helst!
Lite trött idag, ingen hit att sova med igenmurad näsa. Men det går undan att köra till jobbet nu när det idag var ännu mindre trafik än igår. Tjohej!


Kommentarer
Postat av: Anna

Jag gillar den grillade versionen jag. Med salt och smör. Mmmm. Det är alltid ett av tillbehören när vi grillar. Yammi.



Skönt att du har en massa energi! Trist med förkylningen bara. Hoppas det känns bättre natten som kommer.



Kram!

2010-07-20 @ 10:08:54
Postat av: Stefan

När jag ser sådana majskolvar tänker jag automatiskt på julafton och Kalle Anka, när Musse och Långben har husvagnssemester tillsammans med Kalle.. när dom äter så blir det som på gamla skrivmaskiner... :o)

2010-07-20 @ 16:17:43
Postat av: Linda till Anna

Men de blir ju så gummiaktiga när de är grillade! Xo)

Tack, jag hoppas också jag slipper snoret inatt!

2010-07-20 @ 18:23:07
Postat av: Linda till Stefan

Hehe, när vi bjöds på dom första gången blev jag så glad eftersom jag tänkte att det skulle bli precis som i Kalle Anka! Det var ju inte meningen att man skulle bli illamående dock! Xo)

Tur att det bara var första gången :o)

2010-07-20 @ 18:24:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0