Hemma igen

Lite regn och lite småkyligt. Är otroligt trött och får avhålla mig från att krypa till kojs redan nu!
Det blev ett gäng cacher loggade i Helsingborg och mumsig lunch innan vi tackade för oss och drog hemåt. Jag lyckades nätt och jämnt hålla mig vaken! Håller fast vid mitt första intryck att Helsingborg är en mysig stad där den ligger med Danmark alldeles intill. Denna dag var det dock väldigt blåsigt och för en frusen person för mig inte alls tillräckligt med kortärmat! Då får man ju göra sitt bästa för att hålla värmen uppe, hoppa framför Oo när han ska knäppa bilder till exempel!
Sen kan man ju hoppa lite mera, även om man inte uppnår Elins balettpose! :o)


Medan pojkarna förgäves letade en cache vid det blåsiga vattnet, träffade flickorna betongkaniner. Söt va?
Dessutom hittade Elin sin första(?) cache utan vare sig gps eller iPhone! Det blev inte den sista heller, då hon minsann lokaliserade en till som dock var lite tricksig att få ut från sitt gömsle.






Förutom målet att logga ett gäng cacher i staden, uppnådde jag mitt mål att inköpa en Spettekaka! Mumsi! En tant vid uteserveringen skrattade så hon fick förklara för gubben intill, när Oo knäppte mitt inköpsbevis. Jag fattar inte varför...

Väl hemma fick jag min första smakbit, och även om den kanske inte är riktigt lika mumsig som den där chokladmoussetårtan jag köpte till efterrätt till lunchen, så duger den gott, samt stillar mitt begär efter den typiska skånska stoltheten(?)

Imorgon är det måndag och arbete igen. Också combat där det för närvarande bara är en bokad. Får se om det blir ett privatpass eller något alls. Nu är jag i varje fall så trött och tycker jag varit så duktig som hållit mig vaken till halv nio att jag väl kan gå och lägga mig? Xo)









Kommentarer
Postat av: Anna

Att somna i soffan är annars ett trevligt alternativ. ;o)

2010-07-25 @ 21:19:24
Postat av: Elin

Vilken balettpose jag kunde åstadkomma :) oanade talanger!!



Jepps, mina 2 första cacher idag minsann, och man ser ju hur svår den vid telefon är om man kollar in Johans koncentrerade min! :)

2010-07-25 @ 23:01:12
Postat av: Linda

Anna: Hehe, funkar också!



Elin: Ja, jag tyckte det såg rätt kul ut! Johans min alltså. Din pose var ju så stilren och graciös att inte ens Nancy Carrigan eller vad hon nu hette kunnat uppnå något liknande! ;o) Synd att nåt konstigt kom ivägen framför dig bara Xo)

2010-07-26 @ 08:24:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0