Vintermorgon

Riktig lökarmorgon där vi nu sitter framför våra skärmar (som vanligt). Oo sympatisitter med mig i arbetsrummet, och inser hur stor skärmen är jämfört med hans laptops. Jag säger detsamma!
Ute är det klarblå himmel och sol som lyser upp vårt vinterlandskap. Myyys!
Vi har fått liite mer snö under natten, men även under gårdagen när vi promenerade med familjen Noel.

Det är ju hans första vinter, och måste ju därför få uppleva dess tjusning!
Han var dock föga imponerad av varken pulka eller snöfall, och blev sig själv först när han kommit in i värmen igen. Men vänta bara några år, så lär väl marken knappt hinna täckas ordentligt av snö förrän han är ute!
Idag ska vi på Frölunda-Röglematch, och jag hävdar att vi ska passa på att åka och shoppa innan dess. Oo behöver nya skid/vinterkläder innan Sälen, och när ska vi hinna det medan rean fortfarande gäller och vi har tid? Vi åker nästa söndag! Menmen, det är Oo som ska ha dom, så då får han styra.
Jag påbörjade en jordgubbsmössa igår! Det är Oos föräldrar som beställt dom, där en ska till vänners barnbarn, och den andra till en tysk kollegas barnbarn. Eftersom det är bebisstorlek det handlar om, är de ganska snabbt gjorda.
Annars blev det inte många knop gjorda igår! Det var komaläge i soffan ända från familjen Noel åkt hem och resten av kvällen, där stickningen var det mest anstränganda jag gjrde förutom att stoppa in vedträd i kaminen! När klockan närmade sig halv elva började det värka här och var i kroppen på mig så som det kan göra när jag inte tränat på länge. Min mentala rastlöshet fick lite utlopp när jag påbörjade stickningen, men nu ville den fysiska delen av mig också ha något! Ner på mattan och göra situps! Oo som sovit någon timme tidigare under kvällen kikade förvirrat upp över soffkanten, och rätt var det är ligger vi där och kör styrkelåten till combaten på tv:n! Uj vad gött det var!


Kommentarer
Postat av: Stefan

Knäppgökar är ni! Combat-pass på kvällen när ni känner behov av att röra er??!!



Får nog skaffa Kamasutra till er om det skall krävas koreografi... ?? :o)

2010-01-02 @ 18:51:30
Postat av: Linda till Stefan

Kama-vadå? Xo)

Vi har faktiskt kört idag också, och fler ska det bli! ;o)

2010-01-02 @ 19:57:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0