Sluskisar?

Halva priset på cdon.com jämfört med handeln och jag har ståpäls och hjärtesmältande sånger hemma. Den som får mig mest blödig är "Hallelujah". Tror jag lagt in den tidigare, men tål att göras det igen. Stefan tipsade om Kurt Nielsens version, vilket fick upp mina ögon för denna låten. Den är ju bara för underbar! Vilkens version är bäst? Svårt val tycker jag!
 







Tavlan är fulltecknad, inte bara av grejer som Oo ska göra utan även jag! Imorgon efter innebandyn är det fixa hemma som gäller! Det nödtorftigaste kan fixas med en dammsugare och trasa, men sedan vi flyttade in har vi inte gjort någon större ordentlig städning så som skåpluckorna i köket till exempel. Jepps, i rätt (eller kanske snarare fel) ljus kommer man inte undan att se kladdet kring handtag eller mysko grejer som runnit från köksbänken. Och en gång per år borde vi väl kunna fixa en sådan sak åtmindstone? Xo)

Ikväll ska vi leta oss fram till UPS i Mölndal och hämta min laptop! Enligt trackinggrejen var den framme i stan nu, men då jag ringde för att ändra leveransadressen till Oos jobb, hade dagens runda redan startat och chauffören gick inte att nå! Nu fick/får ju den stackaren slira sig upp och ned för våra backar i onödan! Sist vågade han ju inte köra ned utan gick, vilket han lär göra igen och så är ingen hemma! I och med att den redan är ute och åker idag kan den inte levereras till Oo förrän på måndag, så därför åker vi och hämtar den själva. Vi behöver ändå hämta och lämna lite grejer till Oos föräldrar, och så kanske vi kan ta någon cache på vägen! Eller så åker vi direkt hem och degar ned oss i soffan med våra laptops... Skönt med helg!


Kommentarer
Postat av: Anna

Hu.. Påminn mig inte. Vi skulle också behöva göra en storrensning. Ett besök på återvinningen med julklappspappret vore inte fel. Trevlig helg!

2010-01-29 @ 14:32:18
Postat av: Stefan

Tycker båda versionerna står sig bra, Mollys är ju på svenska och det tycker jag för ovanlihetens skull att den blivit bättre av..

2010-01-29 @ 16:10:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0