På längden!

Oo har aldrig stått på ett par längdskidor, så idag var det dags! För undertecknad var det lärarutbildningen senast, så det var med viss spänning jag själv spände på mig hyrskidorna. Spåren var underbart fina, och så himla kul det var att få åka igen! Dessutom var det rackarns skönt att få glida fram i spåren igen, men uj vad klen man är i armarna!
Oo var jätteduktig! För att aldrig ha åkt förut gick det grymt bra med endast en riktig vurpa! :o)
Det blev fyra kilometersspåret, och väl tillbaka var Oo helt slut, men ändå redo för ett varv på trekilometern. Jobbigt, svettigt men riktigt roligt!

Under gårdagskvällen hade vi tänkt gå ned till Experium för att bowla, men från att ha varit nästan folktomt kvällen innan, var det nu fullsmockat. Vi bokade istället bana till denna kväll, och så gick jag Oo, Monica och Tomas och cachade medan Nickes familj åkte ned till Outletbutiken.

Trots becksvart mörker hittade Oo cachen snabbt! Vi handlade lite, och så gjorde jag maräng-glass-daim-tårtan som nu fått frysa till sig över natten. Därefter fick jag plocka fram de undangömda mattepedagogiska färdigheterna för Idas matteläxa innan jag åkte på däng i Plump.
Nu har vi kört en tvättmaskin, då kläderna var genomsvettiga efter förmiddagens skidåkning, käkat lite lunch och varit en sväng och bokat skotrar till imorgon! Inte nog med att Oo aldrig har åkt längdskidor, han har aldrig kört skoter! Under två timmar imorgon ska vi styra var sin till utseendet helknasig skoter, och jag ska nog se till att inte avsluta min skotertur likadant som senast jag hyrde/körde... Xo)


Kommentarer
Postat av: Stefan

Jag gillar skylten i bakgrunden om fel åkriktning! :o)



Blir det dajmtårta över?

2010-01-14 @ 17:17:32
Postat av: Oo till Stefan

Störst går först!!!!

2010-01-14 @ 19:10:51
Postat av: Anna

Ta det lugnt på skotern. Där lär ni ju ha hjälm iaf! Kramkram!

2010-01-14 @ 19:49:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0