Onsdag och kväll

Fruktsallad väntade när jag kom hem från passet. Lite extra strösocker och så en guck ovispad grädde. Där har vi den form som frukten ska vara i för att Linda ska gilla!
De sex bokade blev två, och de var ganska nya så det blev en riktig utmaning att instruera så att de skulle tycka det var lagom fysisk utmaning, men ändå givande och kul. Det är en väldans skillnad att instruera för två jämfört med 42 som det kanske blir imorgon! Man får tänka och göra på helt olika sätt, vilket är rätt kul.
Får se hur många dock som droppar av innan det blir dags imorgon!
På vägen till passet pratade jag med Oo som var hemma och meddelade att jag fått något från Länsstyrelsen. Vad kunde det vara? Han fick öppna, skummade lite, och säger så: "Du har fått sparken!"
Öh, va?
För vad som känns som evigheter sedan när jag ganska nyligen skaffat ordningsvaktsförordnandet, fick jag anställning hos Gothia Protection. Via dom jobbade jag på Avenyn och nattklubben Valand några gånger, samt ett gäng nätter på Casino Cosmopol. Jag är ju utbildad väktare också, och tydligen registrerade de detta hos Länsstyrelsen för att eventuellt kunna nyttja mig som väktare också förutom o-vakt om behov skulle finnas. Jaja, jag har ju inte jobbat för dom på evigheter, och har ju aldrig egentligen formellt avslutat min anställning där. Nu kan man väl kanske säga att jag gjort det. :o)


Kommentarer
Postat av: Anna

Mums vad gott. Här tuggas det på cashewnötter...

2010-01-20 @ 22:05:18
Postat av: Elin

Gott med fruktsallad! :) Hmm, spraken från ett jobb där man knappt visste att man är anställd är lite ovanligt :)

2010-01-21 @ 09:00:11
Postat av: Linda

Cashew är inte heller fel!

Elin: Hehe, jo lite kanske! :o)

2010-01-21 @ 13:40:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0