Litet på morgonen

Solen har kommit fram över trädtopparna! Tvättmaskinen går, liksom diskmaskinen. Har dammsugat, vikt lite tvätt och torkat Fiaspya från mattan. Samtidigt är Oo och spelar innebandy i tron att jag ligger hemma med sovmorgon och degar. Okej, jag märkte knappt när Oo pussade mig hej då innan han åkte, så i jämförelse med honom har jag väl haft något av en sovmorgon då.
Det blev en ganska bra kväll igår, vilket glädjer mig för arrangörernas skull. Så de har kämpat med att få igång Möllan och locka dit alla kräsna dansare! Kameran ligger på laddning, så bilder får vänta. Andreas, sångaren i "Highlights" var trött efteråt, men trevlig. Jag och en troligtvis också koreansk tjej som jobbade i caféet stod på var sin sida om honom.
"-Är ni systrar eller?" (Han med blicken mellan oss båda)
"-Hehe, nej det är vi inte." (Jag)
"-Jaha, för jag tycker ni är så lika..."
"-(Höhö), Ja vi ser ju nästan likadana ut allihop."
"-Öh (hon skämtar om sitt ursprung, vågar man haka på då?), nej alltså jag tyckte ni hade så likadana ögon."

De ska visst vara med i Melodifestivalen i år, så jag önskar dom lycka till!

Efter mitt huvudsakliga jobb och innan mitt andra extrajobb, anslöt jag med Oo hos Andreas och Elin där väldofterna fick min tomma mage att vrida sig i längtansfull vånda. Hon hade haft händerna fulla hela dagen av att vara bebisförälder, plus förbereda middag och stod nu och grejade i köket när vi kom. Hurtfriskt avböjde hon assistans varpå vi degade ner oss i soffan som två urlakade sillar. Hur orkar dom? Oo, den naturlige barnhanteraren lekte lite med Noel, men jag rörde mig inte många millimeter förrän en stor bit hemlagad pizza ställdes framför mig. Oj vad gott det var! Köttfärs, ananas, banan och bearnaisesås, och två bitar slank ned! Sen var det komaläge igen innan jag bytte om och åkte till Möllan, jag är så trevlig!
Grannen Camilla hade också bjudits över med sin Isabella, och jag kunde bara trött förundras där hon satt med båda barnen fulla famnen, lekte, åt och pratade. Än en gång: Hur orkar dom? Min djupaste respekt och beundran!
Hon undrade om det inte fanns stickningsmönster för en mössa i form av nyckelpiga? Hur fräckt vore inte det, och dessutom som Isabellas avdelning(?) på dagis kallades för just Nyckelpigan! Klart det borde finnas, så det får jag kolla efter vid tillfälle!

Jag ska börja fixa lite frukost nu, lagom till Oo kommer hem, utsvulten efter två timmar innebandy. Kanske det blir lite Göteborgscaching idag ändå. Vädret är ju lovande!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0