Grönt är skönt?

Jag har sagt ja till att köra combat på måndagar också i Sisjön. Om två veckor är det dags för vårt "Powerpuff"-tema i Kållered på Ylvas tisdagspass. Det innebär att jag kommer att köra Combat fyra kvällar i rad, såvida Sisjön nu får tillräckligt med deltagare så det blir av! Urgh!
Men till ett allvarligare "dilemma". Jag ska ju liksom vara den gröna pinglan, men hur mycket grönt har jag i garderoben?? Det ska på sin höjd vara möglet på mina byxor som jag inte längre kommer i, men jag vill ju inte shoppa nåt enkom för detta pass! Ska kolla på intranätet om någon har något att låna ut, och så kan jag kolla i secondhand butiker. Det räcker ju om jag har något grönt att ha upptill, så kan jag ha svart nedtill. Jag vet inte om jag känner för att köra i en klänning eller vad det nu är hon har på sig. Men en stor grön t-shirt, eller linne med ett bälte i midjan eller nåt borde väl funka? Har inte H&M eller typ Cubus sådana stora linnen billigt? Få ta mig tid att kolla snart!

(Buttra eller Buttercup, det är jag det!)



Kommentarer
Postat av: Anna

Jag har sett en sån grön kortärmad tröja i Åhlens skyltfönster. Två dagar i rad har jag gått förbi den. Den liksom ropar efter mig "köp mig!". Jag tror den är av lite större modell men är inte hundra på det... Annars brukar Ginatricot ha såna i mängder...

2010-01-26 @ 14:12:17
Postat av: Stefan

Har inte Oo någon GAIS-tröja du kan låna, eller t-shirt?

2010-01-26 @ 14:37:54
Postat av: Linda till Anna

Åhléns minsann! Och Ginatricot ja, de brukar ju ha en massa förgglada grejer till rätt bra priser. Tack för tipsen! :o)

2010-01-26 @ 14:39:53
Postat av: Linda till Stefan

Tror faktiskt inte han har någon GAIS tröja(!?) Frölunda vet jag att han har, men GAIS? Hm.. Vet inte om Buttra är GAIS-anhängare dock! Xo)

Han har kanske en grön t-shirt efter en fest vi var på, men har inte sett den sedan dess. Får kolla lite innan jag kollar affärer...

2010-01-26 @ 14:41:40
Postat av: ♥ Jenny ♥ - Min kamp mot min vikt.

Hej

Favorit mat?

Ha en bra dag.

2010-01-26 @ 15:04:13
URL: http://forsbergjenny.blogg.se/
Postat av: Cecilie - Bloggvärldens mest musikfyllda blogg

Vad kul! :D

2010-01-26 @ 15:15:45
URL: http://ceciliesjostrand.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0