Fryser

Ett glas fil och en banan fick bli dagens frukost. Så får det när man är seg ur sängen! Fixade dock mackor och morötter att ta med till jobbet förutom lunchlådan, så man ska klara sig till kvällens träning. Men usch, är verkligen inte så förtjust i att käka banan rätt upp och ned. I fruktsallad eller över glödande kol, uppsnittad med chokladbitar inuti så är det gott, men inte så här! Snacka om bukfylla.

Fick smärre panik imorse när jag inför kursen visade mig vara utan laptop! Eftersom det var ett tag sedan jag använde vår gemen-samma jobb-laptop, startade jag upp den direkt för att eventuella inställningar och uppdateringar skulle få göras. Tack och lov för det! För när det väl var uppstartad visade det sig att Helena hade låst den, och lösenordet jag fick fungerade inte! Hon skulle direkt på ett möte, och jag vågade inte prova hur många gånger som helst med risk att spärra hela hennes access, så där står jag med en kurs i hörsal någon timme bort och utan dator!
Hann bli lite stressad innan jag fick klartecken att låna en annans laptop. Phuu! Efter kursen fick jag tillbringa lite tid med support åt inköpare direkt på plats vilket alltid är så himla roligt!

Men det går ganska bra via mail också! :o)


Combat finns schemalagt två gånger i veckan ute i Sisjön, där jag nu kör på onsdagar. De har ju lite svårt att få tag på instruktörer dit ut, och nu är det måndagscombaten som saknar instruktör. Igår fick jag frågan om jag kunde tänka mig att ta den också om de gick med på att ändra tiden. Som det är nu 17.30 hinner jag inte från jobbet, så tidigast 18 är mitt krav. Kanske jag kan tänka mig att ta den då. Tre gånger i veckan? blir jag less då? Lite synd att inte vara någon fler combatinstruktör på samma anläggning, men hittar de ingen annan så tja, kanske. Man kan ju prova fram till sommaren?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0